tirsdag 4. oktober 2016

Beste terrassebeis

Merkevarene til lave priser. Beisen ble senest kåret til best i test i Hyttemagasinet nr. Butinox har nemlig lansert en terrassebeis som tåler regn etter cirka én time, avhengig av temperaturen.


Så blir det enda lettere for deg å lykkes med terrassefornyelsen. Butinox var en av testvinnerne for åtte år siden, og er testens beste også denne gangen.

Den gir et jevnt resultat uten synlige slipp eller slitasje på begge teststeder, og håndterer kvister uten problemer. Det er vanskelig å finne noe alvorlig å sette fingeren på når det gjelder hellen som er behandlet med Butinox. Les tester og omtaler før du kjøper.


Vårt prisløfte gir deg den beste terrassebeisen til den beste prisen. Det har aldri vært enklere å lykkes med å gi nytt liv til terrassegulvet. Slik beiser du terrassen, enkelt og effektivt.


Ulempen er at den kan oppleves som noe vanskeligere å få til et jevnt resultat me på grunn av inntrengingevnen i forhold til white spirit-baserte produkter.

Men, det er uansett det beste for terrassen, sier Sve. Terrassebeis - Fordelen er at terrassebeis beskytter treverket bedre mot regn og sol. Det gir deg det beste sluttresultatet.


Trefiber-reising slipes lett vekk med slipbrett påmontert forlengerskaft. Trykkimpregnerte terrassegulv skal ikke grunnes før påføring av TREBITT Terrassebeis. Når treverket er tørt, påfører du TREBITT Terrassebeis. Beis ett til to bord i hele lengden.


Ikke kjøp det aller billigste terrassebordet, det sprekker mer opp. Da unngår man at vannet blir liggende, i stedet renner vannet lettere av. Når terrassebordet legges, legg de riktig vei slik at krumningen kommer opp. Terrassebeisen er robust og fargebestandig, og beskytter treverket i opptil år.


Dette er mye av grunnen til at Butinox er best i test. Med Butinox terrassebeis trenger du heller ikke beise hvert år. Kanskje fordi far eller svigerfar alltid har gjort det?


Med terrassebeis som er laget for skiftende vær, trenger du ikke vente på sommerens beste dag for å beise. Bruk heller terrassebeis , det er enklere og har en varighet på inntil år.

Med skiftende vær kan det være utfordrende. Klimaet er i endring og mange huseiere opplever utfordringer med økt algevekst, og ustabilt vær når man skal behandle terrassen. Mange tror det er best å olje terrassen.


De har god inntrengningsevne og gir motstandsdyktighet mot sopp og alger og forhindrer uttørring og oppsprekking. De kommer med og uten pigment. Pigmentert behandling gir best beskyttelse.


Den inneholder en kinesisk treolje som trekker seg dypt ned i treverket og hindrer oppsprekking og råtedannelse. Men med Butinox terrassebeis , som er kåret til best i test, trenger du ikke vente på sommerens beste dag for å beise. Oversikt over de forskjellige typene terrassebeis : Whitespirit-tynnet: Disse oljene motvirker gråning og oppsprekking av treverk. Den aller beste beisen du kan bruke i lengden er etter min mening Tjæralin, men denne er ikke verdens letteste å få tak i, fargeutvalget er også litt begrenset. Jeg har brukt ulike oljer gjennom årene, men har kommet til at den desidert beste oljen er Gjøco terrassebeis.


Ellers holder jeg selv på Tix-Ett fra Nordsjö og Mester Oljebeis fra Steen-Hansen, kanskje særlig den siste. Jeg har kjøpt et liters spann av trebitt terrassebeis i fargen mahogny. Har 1kvm terrasse, så jeg vet hva jeg snakker om. Først brukte jeg rulle, og dette så rett og slett helt forferdelig ut.


Det ser ut som at det er malt i flere omganger. Jeg prøvde også å ta på et ekstra strøk i går for å se om det ble bedre da, men det ble det ikke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg