tirsdag 18. oktober 2016

Lysekrone soverom

En lysekrone er mer enn bare en taklampe – det er et mesterverk som fungerer som et vakkert, naturlig blikkfang. De passer spesielt fint inn i store rom med god takhøyde, men kan også gi andre deler av hjemmet et elegant preg. Stort utvalg Ulike prisklasser LED Høy kvalitet.


Finn din drømmelampe her. Soverommet er et rom hvor du trenger forskjellig type lys.

Det er viktig at man kan variere mellom godt lys og en mer avslappet stemning. Les vår guide for hvordan. Lys opp og dekorer et rom med taklamper fra Bohus. Vi tilbyr et bredt utvalg lamper slik at du kan finne den perfekte lampen. Drøm deg bort i harmoniske fargepaletter og detaljer som løfter helheten til himmels.


Her kan du boltre deg i inspirasjon til ditt nye. Basen i messing er en lekker kontrast til det opale glasset og gir lysekronen et elegant skandinavisk utseende.

Et soverom er et rom for avslapping og hygge. Det skal gi en god start på dagen, samtidig som du skal finne frem i skuffer og skap innen rimelig tid. Derfor er det ekstra viktig med ulike typer lamper til ulike behov på soverommet. Lyspære selges separat.


IKEA anbefaler LED-pære Etil lysekrone , klar. Bruk en opalhvit lyspære om du har en vanlig lampeskjerm eller lampe og ønsker et jevnt, spredt lys. Her finner du lamper som er spesielt egnet til belysning i nærheten av seng for å få best mulig leselys.


Sengelamper av god kvalitet. Vi har alt du trenger av madrasser, overmadrasser, dyner, puter og sengetøy. Kvalitetsmøbler i stål, drivved og tekstil.


Classic Living er en dedikert nettbutikk som tilbyr flotte kvalitetsmøbler fra seriøse og erfarne produsenter. Velg blant et stort utvalg av taklamper for alle typer rom og innredningsstiler. Lampehuset har alltid lave priser og et bredt utvalg.


Klikk hjem din taklampe fra. Absolutt ikke hørt av artisitc levende retning?

Lysekrone Soverom bytt ut med. Kanskje det vanligvis er anvendt vis a minimal kjøkken i Huset. Fine farger, nydelige og myke teksturer og behagelig atmosfære er blant ingrediensene som gjør et soverom behagelig å være i. Mal med mørke farger – et soverom tåler en langt mørkere fargeskala enn andre rom. Prioriter belysning – velg en morsom lysekrone eller en dekorativ lampe fremfor et kjedelig takpunkt. Kjøp fine nattbord og nattbordslamper – det gjør mye for helhetsinntrykket.


Det bør være i harmoni med de omkringliggende møblene. Diskret design, valgfri matt halvtone - karakteristiske trekk lysekroner til soverommet. Den viktigste kjennetegn ved lysekroner til soverommet er behovet for korrespondanse med eierens indre verden, med andre or lysekronen i soverommet skal være som.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg