tirsdag 25. oktober 2016

Duette plissegardiner

Billigste på det norske markedet. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Ditt energiforbruk reduserer, som avlaster både moder jord og lommeboken. Både internasjonalt og her hjemme er denne gardinen blant de nye trendene innen solskjerming og gardiner.


To lag stoff gir et mykt og varmt, men moderne og stilrent uttrykk. Plissegardiner leveres i mange kvaliteter, design og utførelser.

Særlig i et land som Norge, med store temperaturforskjeller, er det en fordel både å holde på og beskytte seg mot varmen. Doble plissegardiner kan redusere varmetapet fra vinduene med inntil. Fordeler ved å velge plissegardiner. Vi hjelper deg å finne kombinasjonen som vil gi det perfekte resultatet. Velg blant over 1farger og tekstiler.


Kan leveres med skrå topp- og bunnlist. Gardinen kan dras ned fra toppen og opp fra bunnen, og stoppes hvor som helst (se bilder). Uansett hvilken kombinasjon, form, farge eller størrelse du leter etter så kan plisségardinen skreddersys etter ditt unike hjem.


Duette plissegardin BBkan leveres med lystett tekstil, og kjøres opp og ned (gjelder både øvre og nedre bunnprofil).

Vi har en eksklusiv kolleksjon av farger, mønster og design fra lysfiltrerende til mørkleggende kvalitet. Enkelt å se over tekstilet (dekke f.eks. nedre halvdel). Samtidig er gardinet ideelt til næsten alle vinduestyper, uanset om du har særlige høje eller brede vinduer, vinduer med spids eller andre skæve vinkler.


Den vackra dubbla väven, tillsammans med den stora mängd varianter gardinen finns i, gör att den täcker många behov – både estetiska och funktionella. Det finnes en rekke modeller med forskjellige egenskaper. Tekstilutvalget er stort, fra lette transparente tekstiler til helt møtkleggende tekstiler, levert med enkle plissefolder eller med doble folder, såkalt duette.


Hos Kid har vi lystette og vanlige plissegardiner til gode priser. Velg mellom vanlige modeller og plissegardiner med opp og ned funksjon. Solavskjerming til meget lave priser. Vi kan gjøre det ved at vi tar direkte fra fabrikk og har ingen mellomledd som fordyrer salget. Ett skjema - flere tilbud fra lev.


Gardinen med flest modeller, noe som gjør at dette er produktet med mest variasjon og som man kan få til de aller fleste vindustyper. Man kan skjerme av ovenfra og ne nedenfra og opp, både ned og opp eller horisontalt. Umbra Produkter AS leverer alle typer innvendig solskjerming. Lys er noe av det som er viktigst for opplevelsen av rommet.


Ulike vevstyper og farger gir deg mange muligheter til å skape et personlig interiør med behagelig og. Norsol Plissé er en foldegardin. Velg gardiner som plissegardin eller duo plisse duette uten snorhull.

Den doble plisségardinen har isolerende luftlommer, som om vinteren holder på varmen i rommet, mens de om sommeren sørger for å skjerme for solen, slik at romtemperaturen holdes nede. Se våre lystette og lysfiltrerende plissegardiner i sort og hvitt. Som navnet tilsier kan den trekkes både opp og ned.


Trenger du solavskjerming eller gardin til soverom, kan en lystett plisse gardin være midt i blinken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg