torsdag 20. oktober 2016

Gulv på soverom

Best på kvalitet gode på pris. Enkelt vedlikehold og antistatisk. Mange flotte farger som kan kombineres. Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Finn Beste Pris På Alle Dine Varer.

Et mye enklere alternativ er å legge et laminatgulv som ser ut som betong – da får du det harde utseendet men likevel et behagelig gulv å gå på. Til og med på soverommet. Og du kan naturligvis legge gulvvarme under. Det stilles derfor store krav til gulv , og alle rom i en bolig har sin egen kravspesifikasjon.


I gangen, på kjøkkenet og på badet må gulvet tåle å komme i kontakt med vann. På soverommet ønsker mange å ta dagens første steg på et varmt, mykt og behagelig teppelagt gulv. Har du hund i huset bør gulvene tåle riping fra klør.

Nytt gulv på soverom. Hus, hage og oppussing. Camilla har gjort, krever mot. Men så er det vel litt enklere å leke seg med ideer på soverommet , og som vi vet: den som intet våger, intet vinner!


Man kan også legge heltre gulv i løvtre som ask, bjørk, or, eik og osp. Ask, eik og bjørk er alle harde tresorter som kan brukes på de fleste gulv , mens osp er mykere og er derfor mer egnet på soverom. Soverommet er vårt eget hvileste der vi kan koble av, borte fra hverdagens kjas og mas. Madrassen på soverommet er uten lufting på undersiden (for eksempel skumgummimadrass rett på gulv eller tett sengebunn). Fukt kan samles i madrassen og gi mugg.


Sørg for at madrassen har lufting under. Sjekk også babysenger. Eksempler på tiltak mot husstøvmidd i soverom. Berntsen har også noen personlige preferanser for hvordan soverommet skal se ut.


Personlig liker jeg helhvite soverom med hvite vegger, gulv og tak, og med deilige hvite tekstiler og ellers lyst interiør. Alt føles så rent og luftig, og det er lettere å komme seg opp om morgenen.

Lag et svalt soverom og velg farger som gir deg god søvn. Vinylgulv er et godt egnet gulvvalg til både hjem og kontor. Med et godt og naturtro utseende får du et flott gulv dersom du velger dette.


LITE VEDLIKEHOLD: Vinyl er enkelt å rengjøre, derfor er det slitesterke gulvet perfekt i gangen. Vi bruker det også i stuer og soverom når kunder ønsker et mer lettstelt og mykere gulv enn parkett og laminat, sier interiørarkitekten, og legger til at hun mener vinyl er undervurdert som gulv i våtrom uten sluk. Lyst på parkettgulv på soverommet ? Hvis du ikke har lagt gulv tidligere, er soverommet et fint førstegangsprosjekt.


Slik klikker du deg nytt gulv ! I det nye soverommet vårt, garderoben og gjesterommet hadde vi veldig lyst til å legge et ordentlig og fint gulv , gjerne i tre. Det er på tide å snakke litt om gulv. I hodet mitt så jeg for meg et soverom med grønne vegger og lyst tregulv, så gleden var stor da jeg kom i kontakt med Tarkett som gjerne ville gjøre et samarbeid med oss.


Når du velger gulv , er det er viktig å tenke på hvilket rom det skal ligge i. Parkett egner aller seg best i oppholdsrom slik som soverom og stue. Får veldig liten mulighet for kjøling via bal. Kan jeg legg rør for vannbåren kjøling i gulv , og vil det da gi noe særlig effekt på å ta ned temp i rom?


Nå har vi revet hele entre og gang, og laget nytt trapperom. Skal velge gulv for entre, gang oppe og nede, samt kjellerstue. I entre vil vi ha noe som tåler vann og slitasje, og greia er at der er opent mellom entre og gang videre. Så det er fordel med samme gulv hele veien.


Gulvet og fargen på det vil absolutt påvirke resultatet av veggene, forklarer Tale Henningsen hos fargegiganten Azko Nobel til Bonytt. I tillegg lurer vi på skifte på stua også. Det kan sies så enkelt som at mørke gulv vil dominere og virke dominerende på veggene, mens jo lysere gulvet er, dess mindre effekt vil fargen av det ha på opplevelsen av fargen på veggene. MegaFlis fører en rekke typer av laminatgulv. Hos oss finner du laminatgulv fra de kjente merkevarene Berry Alloc, Pergo og Egger.


Laminatulv er et godt valg av gulvmateriale, både i hjemmet og på kontoret.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg