fredag 28. oktober 2016

Ecoya duftlys

De beste duftene i verden. Se vårt utvalg av diffusere og duftlys fra Ecoya her! Finn det du har lyst på her! Stort utvalg av skjønnhetsprodukter med fri frakt, rask levering og lave priser. Nordens største skjønnhetsbutikk på nettet innen parfyme, hårpleie, hudpleie og makeup.


Ecoya duftlys

Shop duftlys hos Wakakuu. Motebransjens mest eksklusive merker. Unikt design i høy kvalitet til den motebevisste. Kjempe Utvalg - God Kvalitet.


ECOYA lager vakre duftlys fra soyavoks, som fylles i moderne og delikate glass. ECOYA `s duftlys er laget av naturlig soyavoks med unike dufter og 1 bomullsveker, og har gjennom en årrekke laget luksuriøse produkter, med respekt for naturen. Inspirert av australsk hvit lotusblomst, er Lotus Flower fylt med dype nyanser av Stillehavet.


Ecoya duftlys

Disse duftlysene forsterker følelsene, hever øyeblikkene og fremkaller minner. De har klart å kombinere luksus med det naturlige ved å skape fantastikse duftopplevelser. Duftlysene er laget av naturlig voks og blyfrie bomullsveker. Duftlys Duftlys og duftpinner er den perfekte gaven til vertinnen.


Hvert rom bør ha sin unike, gode lukt. Velg mellom luksuriøse dufter av lotus, jasmin, fersken og champagne fra blant annet Voluspa, Ecoya , Clean og Compagnie De Provence. Forsterke følelsene, heve øyeblikkene og framkalle minner. De skaper fantastiske duftopplevelser ved å tilføre luksus i hverdagen. Ecoya produserer duftlys som er laget av naturlig voks som ikke inneholder farlige kjemikalier.


Ecoya samarbeider med den såkalte nesen Isaac Sinclair, en mester innen duft og parfymelaging. Enten det er et duftlys eller en body lotion - Målet er å skape dufter som vekker gode minner og inspirerer vår fremtid. Skip to the end of the images gallery. Kjøp Ecoya duftlys på Kelkoo.


Sammenlign tilbud på Ecoya duftlys i kategorien Dekorasjoner fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar penger på ditt kjøp av Dekorasjoner ved hjelp av vår tjeneste. Produkter som duftlys , håndkrem, bodylotion og såpe, som har klart å skape en liten følelse av luksus i hverdagen. Produktene er laget med skånsomme ingredienser, der de er frie for parabener, silikon, propylenglykol, sls og kunstige fargestoffer. Fang essensen av søt ert og Australasian hvit jasmin, oppløftende notater av vannmelon og agurk rundt en duft som er både floral og elegant. Ecoya sender oss på en sanselig reise til en verden hvor dufter gjør øyeblikk til gode minner.


Ecoya duftlys

Nå finner du et godt utvalg av disse produktene i hyllene våre. Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite.


VOLUSPA duftlys er et statement, både med tanke på eksklusivt design og eksepsjonell lukt. Når lyset har brent ut kan du bruke den vakre beholderen som smykkeskrin og glassene som vase til blomster. Bestselgeren Crisp Champagne Votive Candle er fra Voluspa duftlys ’ signaturkolleksjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg