mandag 17. oktober 2016

Fjerne gammel maling fra dør

Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS. Kjøp via vår store webshop. Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer.


Hvis du skal male en gammel dør må den gamle malingen fjernes først.

Det vesentligste er å fjerne all løs maling. Denne video fører dig gennem hele processen med at fjerne gammel maling. Der er mange måder at fjerne maling på, og et par af dem kræver en vis øvelse eller fingerfærdighe hvis det skal være effektivt, og man skal sikre, at der ikke sker skader på træet. Ikke mindst forarbejdet, hvor de gamle lag af maling fjernes helt til bunds, sikrer resultatet. Når underlaget er tørt, kan det behandles på nytt med maling, lakk eller olje.


Test gjerne behandlingen på et lite synlig sted før du tar resten av møbelet. Og les alltid bruksanvisningen grundig før bruk.

Duxola Power Gel kan også brukes på metall, stein, glass og andre harde overflater der du har maling som skulle vært fjernet. Dette er et problem du deler med mange. Forside Dør og vindu Hvordan fjerne gammel maling fra glass?


Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Bruk en flat dyse og en skrape. Når all maling er av, så pusser du raskt over flaten for å få den jevn.


Her er det greit å bruke 180papir tenker jeg. Hurtigvirkende maling og lakk fjerner. Fjerner flere lag maling om gangen.


Misfarger ikke edeltre, glass, skiferheller eller metaller, og trenger ingen nøytralisering. Gel konsistens, renner ikke, fordamper ikke. Mange måter å fjerne gammel maling på. Ikke mindst det bearbejdede, der de gamle lagene med maling fjernes til bunnen, sikrer resultatet.


Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Ja, det finner du på Maxbo. En slik behandling vil fjerne lakken, og samtidig beholde treverkets farge slik den er i dag – i motsetning til sliping, som vil lysne treverket, sier Klauseie.

Maling og lakk til bruk på metall. Når all gammel lakk er fjernet, skal treverket renses med Møbelrens før man påfører to strøk med ny lakk. Hos MAXBO finner du effektiv malingfjerner og lakkfjerner til alle typer maling og lakk.


I forhold til andre søk gjør du noen fatale feil, som å bruke metallskrape i stedet for plast. Dessuten brukte du mye vann, som overhodet ikke bør brukes, derimot en møbelrens etter malingfjerneren. Både metallet og vannet vil skade treverket. Her får du råd om hvordan man fjerner maling og lakk fra treverk uten å skade trefibrene. Det finnes flere måter å fjerne maling og lakk på.


Har du gammel maling på veggen må gammel maling vekk. Sammenlignet med skraping på tørt underlag er IR-metoden arbeidsbesparende og risikoen for å skade treverket er minimal. Vi har testet malingfjerner med varme. Dett gir en optimal overflate for maling.


Ir - lampe blir også ofte benyttet til å mykne linoljekitt og fjerne maling på gamle vinduer. Til en slett dør passer det med en rull med medium eller kort luv i bredde centimeter. En god rull har luv som tar opp mye maling , som ikke drypper, spruter eller feller fiber, og som legger igjen et jevnt og dekkende lag med maling. Det er stor kvalitetsforskjell på maleruller.


Er man i tvil om listene tidligere er malt med olje- eller vannbasert maling , kan tipset her også benyttes. Kan malingen fjernes med en klut dyppet i sprit, er det vannbasert maling , og man skal derfor igjen benytte en vannbasert maling. Med en speedheater fjerner du enkelt gammel maling , lakk og kitt på alt fra den lille til den store jobben. Ved hjelp av IR-teknikk (infrarød varme) mykgjør man flere lag av maling eller lakk i løpet av - sekunder for deretter å skrape det bort til bart treverk.


Speedheater teknologien er den enkleste og beste måten å fjerne maling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg