tirsdag 25. oktober 2016

Digital postkasse altinn

Stort utvalg av postkasser med lås og innkast. Kjøp enkelt online med fri frakt! Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Digital post til deg. Arendal kommune ønsker å sende ut så mye som mulig av post digitalt.


Dette betyr at privatpersoner som har valgt digital postkasse på norge.

Bedrifter og privatpersoner som ikke har valgt digital postkasse vil få posten levert til Altinn. Altinn er en internettportal for digital dialog mellom næringslivet, privatpersoner og offentlige etater. Altinn vil bli brukt parallelt med digital postkasse i en periode fremover. Et eksempel er selvangivelsen, som du fortsatt finner i Altinn.


Brev til bedrifter og andre offentlige instanser sendes via Altinn. Offentlige virksomheter og andre virksomheter som bank, forsikringsselskaper - og også butikker, tar nå i bruk digital post i økende grad. Disse brevene vil ikke sendes på papir dersom det ikke åpnes. Se hvordan du oppretter digital postkasse her 2.

Når kunden fyller år vil alle utsendelser til foresatte opphøre. Tjenesten er knyttet til den felles offentlige løsningen for digital postkasse til innbyggere. Opprett digital postkasse.


Den digitale postkassen blir ditt eget trygge arkiv, hvor du lett finner igjen post fra kommunen eller andre offentlige instanser. Har du ikke valgt deg en digital postkasse kan du gjøre det på norge. Her vil du finne informasjon og materiell som kan benyttes i kommunikasjonsarbeidet rettet mot innbygger.


Hvor forvirret du enn måtte være etter alt informasjonsrotet: Dette er noe myndighetene har bestemt at du må forholde deg til. Ingen tvang, men vil du ikke så skal du! Undersøkelser vi har foretatt viser også at brukerne forventer at den digitale kommunikasjonen foregår gjennom Altinn , og ved å bruke DPV treffer man virksomhetene der de er fra før. Gjennom Altinn får du tilgang til en robust teknisk infrastruktur, som sørger for sikker sending av post til virksomheter. Snart kan alle viktige brev fra det offentlige sendes til din digitale postkasse.


Er du klar til å motta? Velg digital postkasse. Om du verken har valgt postkasse eller reservert deg mot digital post, vil du fortsatt motta digital post til din meldingsboks i Altinn. Du kan også reservere deg mot digital post. Du vil da fremdeles få viktig post fra det offentlige på papir.


Uten en digital postkasse vil du måtte logge inn på ulike etaters nettsider og løsninger for å lese viktige brev digitalt, eller du vil motta brev på papir. Og hvis brevet ikke blir åpnet i Altinn innen to dager vil du automatisk.

Over to millioner innbyggere har valgt en digital postkasse. Statistikk om digital postkasse. Det er integrasjonen mellom de digitale postkassene og Altinn med hensyn til volum og tilbakemeldinger som er utfordringen, sier Holter til VG. DIGITAL POSTKASSE : Direktoratet for forvaltning og IKT (Difi) har beregnet at digital postkasse kan spare det offentlige for 4millioner kroner årlig. Uro om digital postkasse basert på misforståelser – Det har aldri vært planen å konkurrere med Altinn.


Er sikker digital postkasse blitt et mål i seg selv?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg