tirsdag 4. oktober 2016

Duk til markise

Duk til markise

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Stort dekorsortiment.


Dekorer med detaljer fra Jotex. Ny markise med dukskift! Ved å skifte markisestoffet blir markisen som ny. Vi skifter duk på de fleste typer markisestativ. Erfaringsmessig har markisestativet lenger holdbarhet enn selve duken og ved å skifte duk sparer du kostnader og får ny markise.


Vi har Norges fleste og beste omtaler! Les våre omtaler her. Igjen kan det være at det lar seg gjøre å montere ny duk selv om åpningen er mindre, men da må du regne med å måtte trekke hardt for å få inn den nye duken – spesielt ved hver skjøt (for hver 120cm).


Mål høyde på gammel kappe. Her må du legge til 1-2cm for å få samme høyde ved ny kappe (forsvinner i frontskinne). Markise – en lunere atmosfære! Ved mørkets frembrudd bidrar en markise til å skape en lunere og mer stemningsfull uteplass. Med vår vinkeljustering kan du enkelt tilte markisen ned for å hindre kald trekk eller velg en front med nedsenkbar duk i forkant for å skape et eget rom under markisen – mulighetene er mange!


Se valgmuligheter her. Man kan skifte duk på stort sett alle markiser så lenge rammeverket fremdeles er funksjonelt og intakt. Dukskift på en markise er en relativt rimelig investering. Ny markiseduk etter mål.


Duk til markise

Om de ikke selger duk i rett bredde og du må legge den opp selv så blir det noe mer knot, men dere har jo gamleduken som mal. Må regne med at en moderne symaskin ikke klarer dobbelt av denne duken , prøv uansett ikke uten jeansnål da en vanlig nål fort vil brekke. Må også bruke rett type tråd for oppgaven slik at den ikke råtner. Gratis befaring ved dukskift på markise.


Før du skifter duk bør du imidlertid sjekke snekke og sveiv, armer, motor og profiler. Lenke til markiseduk-leverandør Sandatex, åpner i nytt vindu. Dukfargene kan gjengis noe ulikt fra pc-skjerm til pc-skjerm, og for å være sikker på fargevalget: ta kontakt med oss, så kan vi eventuelt komme på en gratis befaring, og ta med duk -kolleksjonen for gjennomsyn. En solsensor kan kjøre markisen automatisk ut og inn – avhengig av om det er sol eller overskyet. Frontkappe er en diskret duk som monteres i markisens endelist.


Duken sveives ned vertikalt – og hindrer innsyn, lav sol og vind. Dette gir økt levetid for duken. Palladio har ellers et robust og pent design. Velg mellom konstruksjonsfarger og over 1duker.


Valgfri side for motor (Somfy RTS eller IO). På bildet under til venstre sees kassett-braketten til venstre. I motsetning til et fast tak, så har man dessuten mulighet til å kjøre inn markisen og nyte solen uten skjerming.


Duk til markise

Eller om du har skiftet farge på huset og markisen ikke lenger passer inn med fargen, kan det være en rimelig og grei løsning å skifte duk. En kraftig og fast kvalitet som er velegnet til markiser, levegger, altaner med mer. Den høye verdien gjør at denne kvaliteten.


En dekorativ terrassemarkise som både pynter og beskytter terrasser og verandaer. Tempotest markise duk leveres med opp til års garanti, Dickson markise duk leveres med opp til års garanti. En robust markise med pent design. Jamaica terrassemarkise kan leveres med nedsenkbar frontduk som kan senkes ned når solen står lavt på himmelen. Løsningen kan også brukes til å lage en privat plass på terrassen.


Monter beslagene etter anvisning (stk. beslag til og meter markise , og stk. beslag til meter markise.) 4. Pass på at du treffer stendere ved montering i treverk. Skru boltene ut av forsiden av beslagene og sett den innerste tverrstangen til markisen inn i beslagene. Spenn markisen fast i beslagene ved hjelp av boltene. En åpen markise er den klassiske typen, der rullen med duken er helt eksponert.


Ofte finnes denne standardtypen med håndsveiv. Den er lett å montere og lett å bruke, men det er selvsagt en risiko for mugg og annen skade på duken , hvis markisen er montert et veldig utsatt sted med mye regn og vind.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg