onsdag 26. oktober 2016

Interiør stue

La livet ditt innrede stua. Bli inspirert og finn møbler som passer deg her. Få varene levert hjem. Det er enkelt å få varene med hjem. Lån tilhenger hos IKEA.

Vi hjelper deg med montering. Se prisene for montering her. Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom. Skal du fornye stuen ? Hos Kid har vi alt du trenger av interiør til stuen. Kjøp pynteputer, pled tepper og duker!


Se utvalget og kjøp på Kid. Følg et eller flere av disse enkle rådene for en stilsikker oppdatering av stuen.

Gå for én skulpturell lampe i interiøret , og gjør den til et blikkfang. Ved å fortsette å bruke nettstedet aksepterer du bruk av. Input your search keywords and press Enter.


Bo Naturlig gir deg gode råd om hvordan du skal tenke dersom du skal innrede stuen , eller ommøblere den du allerede har. Grunnprinsippene får du her. Mørke farger i stua 04. Vi tør mer og mer når det kommer til farger. Og flere går fra helt lyse interiør , til mørkere farger og innredning.


Her er noen tips til deg som vil ha mørke farger i stua. Nøye utvalgte detaljer tilfører dybde og energi. I åpne rom kan møbler fungere flott som romdelere. Bildet er fra Lailas egen stue. Alt av interiør og dekorasjon til din bolig.


Vi har interiørvarene du trenger for å skape riktig stemning i hjemmet, uansett anledning. Gjør stuen klar til filmkvelden med levende lys i telysholdere og koselige pledd. Ta med naturen inn i stuen med dyreskinn og grønne planter i vaser og blomsterpotter.

Stort utvalg av magnettavler. Vi har magnet og skrivetavler av høyeste kvalitet! Døgnåpen kunderservice. Rask, enkel, lett å bruke. Vi har samlet noen av våre absolutte favoritter på nett.


Stuer som de fleste av oss bare kan drømme om, her er det masse inspirasjon å hente. Mange av disse er stylet av profesjonelle interiørdesignere og interiørbyråer. Men du kan absolutt få til like fin stue selv ved å hente litt inspirasjon på nett. Tips: Ikke la stuen bli for.


Ideer for moderne reparasjon. Design en stue i leiligheten og et privat hus på bildet. Vakre romeksempler og designalternativer.


En stue skal dekke flere funksjoner og behov, noe som kan gjøre den utfordrende å innrede. Her er tipsene du kan bruke i ditt eget hjem for å få et vellykket resultat. For å få en optimal stue burde du lage en god plan før du begynner med innkjøp og innredning. En del er arvegods, og vi har en liten dose ny design.


Noen ting, som sofa og stoler, har vi lagt litt ekstra penger i, fordi vi er opptatt av kvalitet. Jeg har alltid vært svak for prismekroner og sølvlysestaker, og sentralt i stuen min står samlingen av antikke krystallkarafler - side om side med Kartell-lampen i blank akryl. Interiør og oppussing - Tips og idéer.


Nordmenn elsker å lese om interiør og oppussing. Vi er i verdenstoppen når det gjelder å pusse opp våre hus og hjem. Vi ville skape et hjem som er annerledes, varmt og litt mystisk, samtidig som det oppleves som et godt sted å være. Både Kristian og jeg har reist mye, både sammen og hver for oss. Vi elsker å bo på hoteller og har hentet en del inspirasjon fra favoritthotellene våre.


Sofaen er stuens samlingspunkt og kanskje det viktigste møbelet i stuen. Er du på jakt etter en ny sofa, har vi et stort utvalg av sofaer i forskjellige materialer og farger uten at det går utover design og komfort. Du finner dessuten sofaer i mange forskjellige størrelser, så du kan enkelt finne en som passer inn i din stue. En stue er det perfekte rom for sosiale sammenkomster, å tilbringe tid med familien og avslapning. Hos Bohus kan du velge blant et stort utvalg møbler til din stue.


Ta en titt på vårt utvalg og finn møblene som matcher din personlighet og stil.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg