mandag 24. oktober 2016

Krittspray

Praktisk spray til midlertidig merking. Krittet blir borte etter 2–regnskyll eller ved høytrykksspyling. RiggPartner er et totalleverandør av løsninger til bygg og anlegg, arrangement-, event-, og festivalbransjen - med over ti års erfaring innen produksjon og. Super Striper krittspray er en krittbasert spraymaling som forsvinner naturlig over kort ti avhengig av vær og slitasje.


Malingen kan også fjernes enkelt med en stiv kost eller en høytrykksspyler. Nå har vi Kritt spray på butikken.

Forsvinner naturlig av vaeligr og vind. Krittspray er laget til midlertidige prosjekter,. Spray til oppmerking av fotballbaner. Denne unike og revolusjonerende blå kritt spray er lett sprayes på og tørker raskt. Den kan brukes på alle hårtyper og dens milde formelen gjør.


Soppec Tempo marker fluo er en midlertidig merkespray som forsvinner av seg selv etter kort tid (måned). Leveres i fargene rosa, blå og oransje. Kjempemorsom å lage mønster på snøen, lage paradiser etc.


Bare fantasien som stopper deg.

TOOLS er Norges ledende leverandør av verktøy, maskiner, personlig verneutstyr og industrielt forbruksmateriell til proffmarkedet. Her finner du gaver, dekorasjoner og alt du trenger for å lage julematen. Vi gjør det enklere for deg sånn at du kan fikse hele julen på et sted. Montana Chalkspray - en krittspray som gir den typiske grove kritteffekten.


Ideell for utendørs merking (midlertidig, kun på ikke porøse overflater), samt forinnendørs studio. Montana krittspray kan påføres på forskjellige overflater, og kommer i sort og hvit. Det samme gjorde de i fjor. Nå har det ikke regnet heller, og det er der fortsatt.


Natur og Ungdom har flere ganger presisert at det ble benyttet krittspray som går bort i regn. Krittet holder selv om det regner men kan fjernes fort med en stiv børste. Midlertidig spray er ideell for bruk på idrettsarrangementer og cuper hvor man ønsker at merkingen skal vare kun en kort tid. Vannløselig spray i mange farger. Dette er den raskeste måten å merke fotballbaner på.


Man slipper å blande maling og vann og det er heller ikke noe rengjøring å tenke på. En annen fordel er at alle kan gjøre jobben. Hvis man er flere personer som har ansvar for jobben så kan det være en fordel å bruke merkespray i stedetfor. Velger du å forstørre tallinjene opp til Aeller A eller visualiserer disse med en lang maskeringstape på gulvet eller ved krittspray ute i skolegården, – kan søte konkreter, kule biler og tøffe dyr være elevenes spillebrikker. Selv de beste kan kløne det til noen ganger.


Elevene kan også bruke seg selv.

Er du opptatt av kvaliteten på det du gjør, vær nøye på. Merkespray leveres enkeltvis eller i kartonger à.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg