mandag 10. oktober 2016

Papirpose potte

Saks, tape (jeg brukte elektrikkertap, fordi den er enkel å feste og river ikke istykker papiret) Slik gjør du: 1. Klipp til en bit av papirposen som er ganger bredden til potta og lengden skal være omkretsen pluss noen cm. Rull papiret rundt potta og fest med en. Rask levering og personlig service.


Laget av naturmaterialer Papiret er behandlet sånn at det ser ut som og også kjennes litt ut som skinn. Papirpose i imitert skinn, rustfarge.

Det er genialt, hvis jeg ikke har potte som passer pleier jeg og surre gråpapir rundt plastpotten:-)). Posen er resirkulerbar. Potteskjuleren er laget av en papirpose. Flere steder får man kjøpt potteskjulere av papir for noen hundrelapper, men det er ikke vanskelig å lage en selv. Der fikk planten seg ny potte som passer!


Jeg puttet en bærepose rundt potta inni papirposen, slik at det blir trygt å vanne. Som du ser valgte jeg å beholde de brunbeige sirklene som egentlig er forsterkning for posen der håndtakene satt. Jeg synes de var fine som pynt!

Har du en papirpose liggende? Trinn 4: Ha dobbeltsidig teip på innsiden av posen, på den ene siden. Lag ei blomsterpotte da, vel! Bruk rikelig med teip.


Dra av plasten på teipen og lim fast den andre siden. Pakke med stk svart papirpose. I en brun papirpose har jeg tatt med en potte med gule liljer. Dem planter jeg foran gravsteinen.


Slik at de kan lyse opp for pappa. Oohh har mange fine produkter som er inspirert av naturen, omgivelsene og ikke minst resirkulert materialer. De er også med i Fair Trade prosjektet. Bilde av OOhh Tipp paper pot - Hvit.


Spejlfade, lysfade og potteskjulere til brug i din borddækning. Skab nemt og billigt en anderledes borddekoration. Brun papirpose fra Le Sac via Ellos.


Varen har blitt lagt til i din ønskelisten. Potte i bruntoner med mønster fra Ellos Home, kr 55.

Slik pleier vi å gjøre det: Ta en godt moden tomat, gjerne overmoden. Dette for at frøene skal ha blitt ferdig utviklet. De kan du tørke og så.


Friske urter i potte er produsert for å brukes i løpet av kort ti og det kan være vanskelig å få dem til å overleve lenge. Til gjengjeld kan du med fordel bruke hele planten, også stilken (så fremt den ikke er hard). På for eksempel basilikum og koriander er det mest smak i stilkene. Dette er ung, sarte planter som tåler lite. Fjern tuber fra jord og la tuber fornye seg i høst og vinter.


Oppbevar tuber i en papirpose eller pappeske som inneholder litt fuktig torv , vermikulitt eller perlite. Plasser posen eller boksen på et kjølig og tørt sted med en temperatur på til grader i to til tre måneder. Oversettelsen av ordet blomsterpotte mellom norsk, engelsk, spansk og svensk. Det blir en tøff vei til vannet for andemor og de åtte ungene, selv om de kan se Nidelva. Er ikke dette veldig kule produkter ? Svevende blomsterpotte og svevende lys.


Lag blomsterpotte av en papirpose. Få Fædrelandsvennen for kun kr 1ut året! Det finnes en rekke potte blomster som ikke krever mye vedlikehold. En enkelt blomst plante eller et utvalg av blomster plantet i en enkelt pott legger appellere til ethvert hjem eller hage med lite stell. Potteplanter gi gartnere allsidigheten til å omorganisere sin plante layout rett og slett ved å flytte containere til nye steder.


Plant blomster i potte på balkong, terrasse og entré. Sommerblomster Skap din egen oase med vakre sommerblomster i potter, som pelargonia, lobelia, tagetes og petunia. Stauder Flerårige planter som f.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg