fredag 7. oktober 2016

Glass gravering

I over år har vi levert materialer til kunder i hele Norge. Få de flotteste vin-, øl-, champagne-, te- eller longdrinkglassene gravert! Vi tilbyr et bredt spekter av forskjellige produkter. Vi graverer på det meste av glass. Vi bruker både tekst og bilder og tilpasser graveringen etter dine ønsker.


Ta kontakt for bestilling av glassgravering.

Lag en unik gave til jubilanten, gave til konfirmanten, gave til dåpsbarnet. Vi lager fine gaver til konfirmasjon, dåp, bryllup og bursdag. Vi kan lage premier for konkurranse, for året ansatt eller gaver for kollegaer, kunder og ansatte. Stikk innom oss dersom du trenger gravering gjennomført av erfarne fagfolk som er lidenskapelige om sitt arbeid. Vi er stolte over å tilby unike, individuelle.


Glass gravering er en prosess som benytter spesielle verktøy for å etse motiver inn i overflaten av en glass stykke. Det finnes flere teknikker som kan brukes på glass for gravering. Hver teknikk bruker forskjellige typer gravering verktøy.


De fleste gravører bruke håndverktøy.

Vi er en solid leverandør av graverte skilt til industri og privat. Vi kan tilby gravering både mekanisk og med laser. Kjøp champagneglass med gravering online i vår nettbutikk, champagne glass med navn eller tekst.


Champagne er mousserende hvit vin eller rosévin fra distriktet. Et gravert smykke kan ha en helt spesiell betydning for mottager. Enten man velger et ord som har en helt.


Kjøp vinglass med gravering i vår nettbutikk online Norge. Glass-gravering Oslo - kodelås, innglassing, kjøkkenglass, rammeverksted rammeverksteder bildemontering plexiglass verksted rammer rammebutikk interiørdesign. Glassgravering - alle typer glass som bilder viser.


Ring for info om pris og. Vi har moderne maskiner, både laser og mekanisk, og erfarne fagfolk som løser de fleste. Kjempe god service og så fornøyd med jobben han gjorde. Har leita en stund etter noen som kunne lasergravere smykket mitt, med signaturen til mine barn.


En gravering gjør gaven mer personlig, og kan gjøre et smykke til et minne for livet. Thune har egne gravører som graverer det du måtte ønske. Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettbutikken bedre til deg som bruker. Klikk OK hvis du godtar dette OK Les mer om cookies og. GLASS – gravering på glass.


Glassblåser Mette Paalgaard besøker elevene i klasserommet og har med seg den kalde delen av verkstedet.

Din Premieleverandør nr. Vi har Pokaler, Medaljer, Cup premier, Deltakerpremier, Bursdagsmedaljer og mye mer. Rund- glass gravering kr pr tegn. Vi holder stengt i julen. Graverings prisene gjelder kun på våre egne produkter.


Gravograph tilbyr markedets største utvalg av moderne løsninger for gravering og varig merking. Les om alt vi kan tilby her!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg