mandag 10. oktober 2016

Bilderamme 70x100

Fraktfritt over 3kr. Smarte løsninger som gjør hverdagen enkel og morsom både på kontoret og hjemme. Fordelen med 70x1rammer er at formatet finnes i de fleste posters, noe som passer perfekt når du vil blande egne bilder og ferdige motiver.


De fleste av våre 70x1rammer leveres med ekte glass, noe vi også anbefaler i de fleste sammenhenger, da motivet blir lettere å montere enn med pleksiglass. IKEA - RIBBA, Ramme, svart, Kan henges horisontalt eller vertikalt for å passe den plassen du har. Ramme i eik, 70x1Ramme i eik til plakater på 70x1cm. Rammer i eik er det beste tilbehøret når du vil gi hjemmet ditt en varm og innbydende følelse! Eik er et levende materiale.


Derfor er hver ramme unik, og den gir nytt liv til kunsten din. Fronten er av tykt akrylglass, som er et lett og uknuselig materiale. Kombiner gjerne ulike rammer for å skape en moderne bildevegg. Alle våre rammer med målene 70x1har en smart konstruksjon som gjør dem enkle å montere og henge opp. Denne elegante rammen i mørkt treverk er et godt valg når du ønsker litt kontrast rundt kunsten din.


Bilderamme i mørkt treverk Ramme i mørkt tre til plakater på 70x1cm. Rammen er utstyrt med pleksiglass, som er et lett, slitesterkt og uknuselig materiale. Svart ramme som passer til plakater i størrelsen x 1cm. Plexi gir lette og uknuselige bilder. Vi har rammer i flere ulike størrelser og utførelser på Desenio.


Vi knipser bilder hele tiden. Spørsmålet er når vi ser på dem? Med rammer kan du fylle veggene dine med både minner om folk du er glad i og kunst du liker. På jakt etter en fin ramme til et bilde?


Vi tilbyr mange rammer som beskytter og gir bildet den utsmykningen det fortjener. Se alle våre rammer her. Fotorammer – finn en ramme med passende mål.


Sett ramme på dine beste bilder og la dem stå fremme så du kan se dem og bli inspirert. La opplevelsen fra bildene. En flott bilderamme får familiebildene eller plakatene til å skille seg ut og setter prikken over i’en i innredningen av hjemmet ditt. Om du har mange bilder eller plakater, som alle fortjener en plass på veggen, kan du lage en personlig bildevegg og kombinere rammer i ulike størrelser og materialer. Dette skaper et flott og kreativt uttrykk.


En magisk solnedgang, et strålende smil, en hysterisk morsom tabbe. Klassisk bilderamme med ekte følelse får du hvis du velger en treramme som i dag finnes i massevis av farger og varianter. Når du velger bilderammer skal du i første omgang sørge for at rammen passer til motivet. Et svarthvitt motiv passer bra med de fleste rammefarger, mens en fargerik krever litt mer planlegging. Det er enkelt å sette et personlig preg på veggen hjemme ved å kombinere trykk.


Ram inn minnene dine. Vi har blant annet små rammer, store rammer, A3-rammer og A4-rammer. Noen av dem er en kollasjramme og har plass til flere bilder, slik at du kan vise frem flere minner i samme ramme. Du finner også bilder som er ferdig innrammet hos IKEA.


Er du på jakt etter en stor, firkantet ramme? Hos oss kan du finne din favorittramme! I denne kategorien har vi samlet alle våre fotorammer i. Her finner du Europris sine tips og store utvalg på rammer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg