onsdag 19. oktober 2016

Rullegardin med solfilm

Du kan booke en konsulent i noen av våre butikker som kan hjelpe deg med valg av gardiner. Stort utvalg av kvalitetsprodukter til gode priser. Bestill på nett eller hent i butikk. Pris-garanti Skreddersydd selv dit rullegardin. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning.


Shop online til gode priser.

Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Med flere ulike tekstiler og fargekombinasjoner å velge i, gir rullegardinen deg mulighet til å velge hvor mye lys du ønsker å filtrere og blokkere. Mekanismen er tilgjengelig i et utvalg av flere farger – mørk eller lys, grå, hvit, brun eller svart. Med et standardisert, enkelt og stilrent design, er. Se Norges største utvalg av rullegardiner i alle farger og mål.


Finn din nye rullegardin hos UNIG og få gratis stoffprøver, rimelige priser og lynrask levering. Thermoflex er en solvarmereduserende rullegardin hvor duken er laget av en spesiell solfilm. Solfilmen er gjennomsiktig slik at man får utsyn, men den stopper og reflekterer solens stråler.

Thermoflex reduserer solvarmen effektivt når det er sol ute og senker fyringsutgiftene i vintermånedene. Produseres med kjedetrekk. Thermoflex Solfilm avsluttes med en elegant aluminum underlist: ”Dråpeformet” i hvit eller aluminium. Zebra er en innovativ ”dobbel” rullegardin.


Tekstilen har langsgående striper med åpent og lukket felt. Det geniale med Zebra er at man kan ha åpent felt for utsyn eller lukke det mot hverandre for å hindre innsyn. Rullegardin for mørklegging leveres med kassett og sideskinner.


Ta vare på bilen din! Beskytter mot innbrudd og personskade. RULLEGARDIN MED SOLFILM. Spesialtilpassede rullegardiner som dekker alle.


Enten søker jeg etter på feile or eller så er det kun mulig å få kjøpt via forhandlere som egentlig satser på firmaer o. Gardiner som plisse og lameller samt rullegardiner. Solskjerming til bilvindu. Det finnes også rullegardin -løsninger, søk for eksempel etter rullgardin med solfilm eller speilfolie. Vil du ha lys, men dekke for innsyn?


Er du på stramt budsjett kan du bruke surmelk (!), men det finnes også mindre meieriaktige løsninger som ikke er fryktelig kostbare: Slik blir du kvitt gjenboere og nysgjerrige blikk.

Consol er spesialister på profesjonell solskjerming, interiør-, dekor- og sikkerhetsprodukter for næringsbygg, privat bolig og bil. I vår nettbutikk kan du handle et godt utvalg av solfilm og vindusfolie med solskjerming. Vi selger solfilm til hus, bil, sikkerhetsfilm og lakkbeskyttelse-folie.


Alle våre solfilmer er produsert i USA. Vi gir rabatt ved minimum kjøp av løpemeter solfilm , på enkelte av våre anbefalte solfilm produkter. Gir ikke bare beskyttelse mot sol og varme, men er også med på å hindre innsyn – og gir utad det samme inntrykket som en sotefilm.


I tillegg til dette tilbyr vi også universal solbeskyttelse, solfilm og modelltilpassede gangstercap til gode priser. Dette er perfekt når man ønsker å slippe lyset gjennom, men ikke vil plages av direkte sollys. Trenger du hjelp til valg av rullegardiner for ditt kontor eller hjem? Monteres for å minske innsyn og dempe sollys. Gir et stiligere utseende og bedre klima i bilen, Filmen tar bort av UV-strålene, noe som beskytter bilens.


Nettsiden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. S Solfilm er et nyoppstarter firma som leverer tjenester innenfor solfilm til båt, bil og bygning. Vi kan utføre jobben enten på verkstedet hos oss eller ute på lokasjon hos kunde.


Våre medarbeidere har lang erfaring og vi benytter kun de beste produktene på markedet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg