mandag 24. oktober 2016

Screen solskjerming nettbutikk

Screen solskjerming nettbutikk

ZIP Screens Nettbutikk - se pris og bestill på dine mål. Solskjerming til bilvindu. Hent fra lager eller bestill med levering hjem.


Skal du stenge varmen ute er utvendig solskjerming mest effektiv. Avhengig av dukvalg og vinduets u-verdi kan du stoppe opptil av total innstråling fra sola på utsiden av boligen - og likevel bevare utsikten. Har du mottatt tilbud på zip screens?


Lurer du på hvor mye en sparer på å montere selv? Eller bare hvor mye solskjerming av typen zip screen koster? I vår nettbutikk kan du enkelt konfigurere dine egne zip screens og få pris omgående. Pris avhenger i all hovedsak av bredde, høyde - antall og. Refleksol ZIP leveres med kassett-størrelse 126mm.


Screen solskjerming nettbutikk

Maks bredde 425cm og høyde 400cm. Alle produktene i nettbutikken er produsert av Vema Produkter AS - kun time unna vårt hovedkontor i Fredrikstad. Spesifiser bredde, høyde og duk: Oppgi bredde: mm. Innvendig solskjerming.


Våre innvendige solskjermingsprodukter er dekorative og funksjonelle, og sparer energi både sommer og vinter. Varmen holdes ute når det er varmt, og varmeutslippet reduseres når det er kaldt. Prøv gjerne vårt designverktøy hvor du kan designe ditt eget rom med farger, tilbehør og ønsket solskjerming.


Screen solskjerming nettbutikk

VELUX mørkleggende energigardin har sorte gummipakninger på sideskinner, samt i topp og bunn for å hindre lysinnslipp. Fasade Screen er den tradisjonelle screen solskjermingen vi alle kjenner. Med tung bunnlist og kraftige styreskinner er dette en solid solskjerming med tidløst og elegant design. Kombinert med sofistikerte tekniske detaljer, er dette en solskjerming som egner seg til nesten alle typer bygninger. Med en Screen fra Fasadeprodukter har du et godt alternativ til utvendige persienner.


Dette er den optimale solskjermingen for fasader der du vil gi et moderne og eksklusivt preg på boligen. Du kan også bruke screens som en ekstra levegg utendørs for å kunne øke brukstiden ute. Trenger du solskjerming? Legg inn anbud gratis og uforpliktende her!


Vi har stort utvalgt av solskjerming hos Felleskjøpet. Finn det som passer ditt behov. Vi hjelper deg med å finne det riktige utstyret som passer ditt behov! Ett skjema-flere tilbud fra lev.


Nettbutikken har for tiden kampanje med meget lave priser og gratis frakt på alle produkter. Gå til nettbutikken ved å trykke her. Her finner du produkter som markiser, parasoller, levegger, partytelt og paviljonger. Kjøp i dag og spar mye penger. Alle uteområder trenger en form for solskjerming for å være komplett.


Screen solskjerming nettbutikk

Se pris og bestill robuste utvendige persienner fra vår nettbutikk. Ikke ta solskjerming for gitt – med riktige løsninger øker hjemmetrivselen, samtidig som du sparer unødvendig bruk av energi. Gjør det enkelt, og ta turen til Norsol. Vi er Norges ledende produsent av måltilpasset solskjerming , og hjelper deg uansett skjermeproblem.


Utvendig solskjerming kan gjøre mye for ditt inneklima. Se alle våre produkter under, eller bla i vår produktkatalog for utvendig skjerming av sol og innsyn. VELUX screen er en utvendig gardin som passer perfekt for å stoppe sterkt sollys og varme før den når vindusruten. Når screenen ikke er i bruk, ligger den diskrèt skjult i vinduets toppkasse. Når den er dratt helt ne vil det halvgjennomsiktige stoffet kutte solstrålene, og du har fremdeles fullt utsyn, og varmen reduseres med inntil.


Consol er spesialister på profesjonell solskjerming , interiør-, dekor- og sikkerhetsprodukter for næringsbygg, privat bolig og bil. Bestill gratis befaring! Vi leverer terrassemarkiser produsert på mål i pulverlakkert aluminiumskonstruksjon. Duken er av 1 akryl som igjen er teflonbehandlet.


Du velger side for betjening enten du vil ha sveiv eller motor og fjernkontroll. Hoved-valgene går på om du skal ha utvendig solskjerming eller innvendig solskjerming. Screens er først og fremst utvendig solskjerming – i hvert fall hvis du tenker på rullegardiner som har som mål å stoppe varmen.


Det finnes også innvendig screen , men disse skiller seg en del fra screens som festes på utsiden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg