torsdag 13. oktober 2016

Kjells markiser hamar

Kjells markiser hamar

Klar for den lave vintersolen? Se vårt utvalg innvendig solskjerming. Alt innen sol- og innsynsskjerming. Skjerming for både varme og kulde. Les våre beste tips her!


Norges største på solskjerming, se produkter her. Vi kommer på gratis befaring! Søk etter kjells markiser hamar på den nye KensaQ.


Med få unntak er våre produkter produsert i Norge og disse representerer over av vår omsetning. Send inn kontaktskjemaet, len deg tilbake og la oss gjøre alt. Kjells markiser er landsdekkende og størst i Norge på inn- og utvendig solskjerming. Vi har erfarne kundekonsulenter som gjerne kommer hjem til deg på besøk og gir deg et gratis og uforpliktende pristilbud. Fyll ut skjema, så tar vi kontakt.


Kjells markiser hamar

Installerer du en terrassemarkise med lys, varmelampe og nedsenkbar frontkappe, kan du fint dekke bord til 1 og feire en lang sommerkveld – uavhengig av vær og hvor sen kvelden blir. En god markise vil kunne utvide brukstiden ute, og heve livskvaliteten og trivselen hjemme. For at du skal kunne velge riktig produkt med én gang, tilbyr vi oss å komme hjem til deg for en gratis befaring. Du kan også samle poeng og motta bonussjekker og benytte deg av. De kan dempe og fjerne direkte sollys inn, holder varmen ute og kan monteres både over vinduer og terrasser.


Hos Norsol finner du markiser i slitesterkt materiale, i alle lengder og bredder. Hagearbeid eller avkobling? Varier med alt fra utemøbler, griller og hagedekorasjoner til redskap og maskiner eller produkter for drenering og vanning. Behov for sol- eller vindskjerming?


Markiser i høy kvalitet! Vi leverer produkter både for innvendig og utvendig bruk. Rask leveringstid og vi kan bistå med profesjonell veiledning gjennom hele prosessen. Fasadeprodukter tilbyr et stort utvalg av markiser og solskjerming til innendørs og utendørs bruk. All solskjerming vi leverer kan automatiseres og motoriseres, og alle våre solskjermingsprodukter har års garanti.


Bestill gratis befaring via kontaktskjemaet, så gir vi deg et uforpliktende tilbud. Vi har et stort utvalg av markiser , og du finner garantert en etter din egen smak på våre nettsider. Hos oss kan du velge med eller uten motor, med eller uten sol og vindvakt og en kombinasjon med både motor, sol og vindvakt.


Kjells markiser hamar

Vil du besøke et av våre showroom? Bredde på det største er 3og høyde er 175. Det andre er bredde på ca. Hunter Douglas Norge AS.


Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Vi sender over hele Norge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg