onsdag 5. oktober 2016

Glatt tapet

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo.


Finn Beste Pris På Alle Dine Varer.

Duken settes opp som tapet , og finnes i mange varianter og tykkelser. De tykkeste, vil sammen med lim, dekke ujevnhetene i grov glassfiberstrie bra. Det finnes duker som både kan males og tapetseres, mens andre kun er egnet som underlag for tapet.


Man kan også velge mellom forgrunnet og helt ubehandlet fiberduk. De fleste tapetene er glatte , men noen har svak struktur. Jeg ønsker glatte vegger. Vi har akkurat kjøpt hus hvor samtlige vegger har gammel og stygg strie og tapet.


Flere steder er det små ujevnheter i strien og tapetet.

Vi vil gjerne ha helt glatte vegger, men ser at det blir en altfor omfattende jobb å få vekk alt dette gamle - spesielt siden det er gipsplater under. Male på glatt tapet - Hus og hage - Kvinneguiden. Tapet Harmoni Slettvegg Fiberduk 100gr 10m. Slett fiberduk som er ferdig grunnet, noe som gjør den lett å sette opp og lett å. Produktet kan sammenlignes med en tapet , dog noe tykkere enn vanlig tapet.


Ta kontakt om du skulle ha ytterligere spørsmål. Ha en fortsatt fin dag! Sandsparkel til små ujevnheter Et lag sandsparkelmasse kan gjøre en pusset vegg helt glatt.


Skal du fullsparkle en gipsvegg, er sandsparkel også en god løsning. Multipuss glatter ut alt Multipuss har en formidabel evne til å hefte på alle underlag og jevne ut. I morgen sparkler du igjen tidlig på morningen. Når sparkelen er tørr så sliper du og vips så kan du begynne og legge tapet i morgen ettermiddag. Nå vet ikke jeg hvor stort dette rommet er, men man bør klare legge endel kvadrat i timen.


Platene med tapet er i spon. Hos MAXBO kan du kan velge mellom forskjellige dekorer. Veggplater med bildedekor: Har du et bilde du bokstavelig talt vil ha på veggen?


Vi produserer veggplater med dine unike bilder og du kan også velge ulike dekorer i vår kolleksjon. Ikke spaltbare tapet som sitter godt på veggen kan du gjerne tapetsere utenpå.

Vask overflaten på tapetet og gi det et strøk med oljebasert heftgrunn. Ved å bruke heftgrunn hindrer du skjolder, og du får et ensartet underlag som suger jevnt og gir et godt feste til lim og tapet. Der er det en plastik-aktig tapet som også har et strukturmønster. Veggene er fulle av hull fra plakater og bilder og annen moro, så jeg antar at det blir mye sparkling før jeg kan ta malingkosten fatt. Men må jeg grunne tapeten på noe måte slik at den blir mer mottakelig for malingen?


Fargerike har Norges største utvalg av tapet. Det er viktig for oss å ha det beste og bredeste utvalget. Vi selger fiber, vinyl, tekstil og våtromstapet fra kjente leverandører som Borge og Storyes samt Omexco, Itag og Green Apple. Vi har også overmalbar og glassfibertapet som du maler i ønsket farge.


Egner seg godt for dekke over gammel, mønstret. Før tapeten festes på veggen er det viktig at du sparkler veggen for at den skal bli glatt og fin. For å unngå å se sparkelskjøter bør du også grunne veggen i samme farge som tapeten.


Deretter er det bare å gyve løs på selve tapetseringen. Ofte er det å velge hva slags tapet man skal gå for det vanskeligste med hele prosjektet. Du må bruke nesten dobbelt så mye lim som når du legger tapet. Limet skal jo glatte ut ujevnehetene bak, sier malingsansvarlig Roar Stenvik på Maxbo Sinsen. Han understreker også viktigheten av å bruke det riktige limet, som er mye mer tyktflytende og bygger mer enn vanlig vegglim.


Bruker du feil lim, vil strukturen under komme til syne. Start med å bruke en pensel til grunning av hjørner og inn mot lister og karmer. Begynn gjerne litt ut ifra hjørnet, da unngår du oppsamling av maling og at det begynner å renne. Velg en grunning som er tilpasset tapet , da unngår du at fukt trenger seg inn i tapeten og danner blærer.


Ved behov kan du glatte ut tapetet med sparkelmasse. Til slutt kan tapetet overmales med to strøk veggmaling. Det er også en mulighet å tapetsere over det gamle tapetet, men det kommer an på hvilken type tapet som sitter på.


Kan jeg tapetsere over gammelt tapet ? Kjøp heller en rull for mye for å unngå at du går tom for tapet før alt er tapetsert. Vi har åpent kjøp i dager, og derfor kan tapetruller i uåpnet forpakning leveres tilbake til ditt nærmeste Rusta-varehus mot fremvisning av kvittering. Tapet er noe som gir rommet et helt eget og spesielt inntrykk.


Vi har et bredt utvalg av tapet i forskjellige mønster og farger, slik at du enkelt skal finne noe du.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg