tirsdag 15. desember 2015

Design belysning as

Kjøper har selv ansvar for å sjekke varen ved ankomst. Design Belysning AS fra , Østfold. Er varen skadet i frakt, må dette meldes til oss på mail innen virkedager etter mottak med bilde av skaden. De ikoniske lampene som har vært med oss i flere tiår allerede og vist at de tåler tidens tann.


Kanskje er det nettopp her du finner din drømmelampe? Vi er stolte av å kunne tilby et stort utvalg designlamper i vår nettbutikk.

Vi er gode – meget gode og dyktige på mye og mangt faktisk, men kan sjølsagt bli enda bedre på. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Her finner du et stort utvalg av utendørs julebelysning Kjøp bl. Gravlykter, lanterner, lysslynger m. Vårt mål er å designe, utvikle og markedsføre moderne LED belysning for det Skandinaviske markedet.


Våre produkter benyttes i bolig, hytte og i prosjekter i det. Oversikt Regnskap Nøkkeltall Roller og Eiere. Sammenlign Overvåk Finn lignende.

System-Bedrift Siste oppdateringer for bedrifter finner du på Enhetsregisterets hjemmesider brreg. Hold deg oppdatert og inspirert Vi deler håndplukket inspirasjon, guider, rå tips og nyheter med deg i vårt nyhetsbrev. Se alle detaljer fra regnskapet helt gratis.


Selskapet hadde en gjeld på millioner kroner som de ikke klarte å betjene og begjærte derfor oppbud. Trøgstad sparebank har pant i varelageret og bostyrer Unni Rådalen sier det er tvilsom om verdiene av varene vil dekke noe mer enn det selskapet skylder banken. Foretaket har registrerte ansatte. Vi er en 1 norsk bedrift som fokuserer på kvalitetsprodukter innen belysning.


Hos oss finner du et stort utvalg av. For å få tilgang til butikkdetaljene (adresse, åpningstider, nettside og aktuelle tilbud), klikk på. Artemide sine lamper er italiensk designbelysning på sitt beste. De karakteriseres gjerne av stramme, minimalistiske linjer, vågale former og stort fokus på gode tekniske løsninger. For Artemide har det alltid vært viktig å samarbeide med kjente internasjonale designere.


Sjekk det store utvalget LED belysning og lamper i nettbutikken eller få hjelp av våre dyktige konsulenter. Vi sender over hele landet. Faktura, ordre eller pakkseddelnummer må oppgis. Nettbutikk med lamper til alle bruksområder!


Dette sammen med en tradisjon for kvalitet har alltid vært pådriver.

Vi har alt fra bordlamper til lyktestolper. Vi lar oss påvirke av lyset – lyset skaper stemning og trivselen øker. Gjenstandene selges som besiktiget av kjøper, as is i den stand de var ved besiktigelsen.


Inspirert av flower-power har han laget en lampe som raskt ble en klassiker. Hagebelysning – Slik får du din flotteste hage!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg