torsdag 24. desember 2015

Vannbasert lakk

Vannbasert lakk

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo.


Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Du ikke liker gule gulv. Lakk bistrot lys eik Ltr 28- per stk Kjøp. Vannbasert lukter betydelig mindre enn oljebasert lakk.


Sklisikring 7ml vannbasert lakk Liberon 42- per stk Kjøp. Gulvlakk Trestjerner gulvmatt 75l 28- per box. Gulvmaling fra TreStjerner en Norges mest solgte. I vårt sortiment finner du alt du trenger til behandling av gulv og trapp: lakk , maling, olje og hardvoksolje.


Vannbasert lakk

Single- komponent vannbasert lakk preget av et høyt tørrstoffinnhold , utmerket motstand mot slitasje og vann , god vedheft , noe som gir treverket en varm og litt oksidert utseende. Single-komponent polyuretan vannbasert lakk for tregulv. Anvendes på ubehandlede, tidligere lakkerte (ikke nylagt parkett), oljede og lutede flater. Gode egenskaper på gulv i områder med stor trafikk og meget slitasje.


Mindre mengder av andre løsemidler som glykoler eller glykoletere kan forekomme. Selv om malingen har en sterk farge, inngår pigmenter i interiørmaling i veldig små mengder, og utgjør generelt ikke et forgiftningsproblem. Produktet inneholder mindre enn VOC men gir en tøff overflate laget for å vare.


Vannbasert lakk

Fargen er klar og ikke-gulnende. Bona Wave er tilnærmet luktfri og innehar DlBt godkjenning for sine lave utslipp. Blandes etter fargekode. Les tester og omtaler før du kjøper.


Gir et lyst moderne utseende. For alle typer invendige og utvendige overflater. Påføres med rull egnet for lakk i 2-lag.


Vannbasert lakk

Hvor lang tid tar det før vannbasert lakk ikke trekker til seg støv sammenlignet med løsemiddelbasert lakk til bil? Jeg bruker gjerne vannbasert lakk for å spare miljøet litt, men det spørs hva det krever av utstyr for at resultatet skal bli bra. I bunn og grunn kan man skille mellom to typer vannbasert og oljebasert. Hvor de respektive har forskjellige løsemidler. En vannbasert maling er en maling der bindemiddelet løser seg opp i vann.


En akrylmaling faller under blant vannbaserte malinger. Epifanes lakk og maling. Til alle typer trevirke, men spesielt anbefalt til fete treslag som teak etc. Lakken gir en vakker silkematt glans. Vi selger alt fra slipemateriell og sparkel til lakk og klarlakk.


Er bare viktig å passe på at du ikke bruker en veldig gul lakk på lyse farger. Gjøco har en utrolig bra akryllakk! Lakk gir den beste slitestyrken, og beskytter treverket mot ytre påvirkning. Samtidig blir flaten enklere å rengjøre. Når du maler med vannbasert trebeskyttelse, er det hovedsakelig snakk om en overflatebehandling som motvirker fukt og sopp i treet.


Her er det et godt råd å velge trebeskyttelse, som lar treet puste og kvitte seg med fukt innenfra. Dermed reduserer du risikoen for avskallinger og fuktskader i treet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg