fredag 18. desember 2015

Lys antikkgrå fargekode

LADY Pure Color Veggmaling. En gulaktig grå tone. En populær, lys gråtone, klassisk og tidløs i sitt uttrykk. Matchende fargekombinasjon.


Er veldig usikker på hva farge jeg skal velge på vegg her, ønsker å ha. Lys Varde avstrøket Veggene rundt spisebordet er beiset i farge Lys Gråtonet.

D koder Tyrilin Interiørbeis. KALKHVIT NEVER ANTIKKGRÅ. Det ikke slik at kun en lys farge kan få et rom til å virke større. En mørk farge kan skape dybde, og det kan også gjøre underverker med romfølelsen! Jeg anbefaler denne artikkelen hvis du vil lære å lese fargekodene.


Vil også bruke lys antikkgrå på noen vegger. Lys Antikkgrå , 19Antikkgrå, 5Ascott, 10Grå Harmoni,. Da bør vi kanskje ha fargekode bomull på lister og vinduer? En lys , gyllen gråtone.

Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg. Perfekt kombinasjon til alle gråfargene nevnt over. Denne passer til en mengde andre farger!


Du bør finne fargekode på ditt hvite kjøkken for å se om den er forenelig med gråfargene nevnt over, – hvitt er ikke hvitt, og det er mange skjær i sjøen her. En ny rød-brun farge som er helt nydelig sammen med dempede ferskentoner i Silent Serenity. Gråaktig hvit, med et hint av gult, noe som gir fargen svak varme.


Lys , varm, rødaktig beige. Den går godt til beige toner med stor grad av rødhet i seg, som Macchiato og Muskatnøtt. All informasjon fra styret kommer pr nyhetsbrevet.


Hvilken gråfarge skal du velge? Og hvilke farger er fine å kombinere med grått? Stuen – en lys tilværelse! En stue virker romsligere om du maler den lys. Velg en beige nyanse du kan leve med i mange år.


Kan legge til at jeg gjerne vil ha alle farger i leiligheten til å være i samme familie, dvs nuanser av samme farge. Kalk en helt lys greige farge, som står absolutt best inntil rene. Jotun-fargene Kokos, Sjel eller.


Vi har nettopp malt stua i lys antikkgrå , og det ble veldig fint!

Akkurat passe lys gråfarge, det er tydelig at veggene er grå og ikke hvite, men helhetsinntrykket er like lyst som tidligere. Hos oss kan den av og til se litt grønnaktig ut pga den lille dråpen gult, det er det greit å være klar over. Vi ønsker farge på veggene, men det skal være matt og stilfullt. Elementer av tre og beisede flater.


Valget står nå mellom tidløs og lys antikkgrå på soverommet. Svar fra Hyttetorget Hei takk for henvendelsen. Antikkgrå er en av fargene fra Simplicity temaet, og den går også rett inn blandt mine. Har dessverre ingen fargekode på dette produktet da det er en dekorvoks og ikke en maling. Med Butinox Futura kan du velge mellom et elegant helmatt utseende eller et stilrent halvblank utseende.


Prøv fargevelgeren og finn den fargen du liker best.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg