torsdag 17. desember 2015

Design letters kopp

Design letters kopp

Prøv våre brukervennlige designverktøy eller velg en av våre tusenvis av maler. Bruk eget bilde eller egen logo, eller velg en av våre mange design. Velg fra hundrevis av maler. Tilpass på få minutter.


En egendesignet kopp med det klareste trykket og festlig design , laget av deg! Vi tilbyr et bredt spekter av forskjellige produkter. Gratis frakt og levering innen dager! Vårt unike sortiment består av tusenvis av nøye utvalgte møbler fra skandinaviske merker. Mange farger og motiver.


Typografien er designet av Arne Jacobsen. Kan stables, og tåler oppvaskmaskin. I deres kolleksjoner finner du personlige gaver og innredningsdetaljer. Her på Jollyroom har vi et flott utvalg av deres stilsikre artikler!


Design letters kopp

Her er det en kopp til alle! Hver kopp er dekorert med en bokstav designet av Arne Jacobsen, noe som gjør hver kopp unik. Du kan også kjøpe tilhørende, avtakbare lokk, som forvandler koppen til en tutekopp til de aller minste. Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Koppen finnes i bokstavene A-Z.


Design Letters porselen Cup 199. Lag din egen kopp med bilde - den perfekte gaven til alle anledninger. Favorittkopp, Weekend. Gjør det gøy for barnet å lære seg tall.


Design letters kopp

Settet består av tallerken, skål og kopp med tall på. Finnes med bokstavene A - Z. Barna synes det er gøy å ha kopp med forbokstaven sin. Les tester og omtaler før du kjøper. Se over utvalget på websidene våre, du finner garantert noe som vil falle i smak. Miks de fine produktene i en kombinasjon som du liker, og den blir noe særegent i ditt hjem.


Til koppen kan du få lokk, oppheng og blomsteroppsats. Materiale: Fineste kinesisk benporselen. Se Kopp - Hvit hos STYLEPIT. Kom inn å se prisen - Lett og hurtig! Det er en perfekt gave å gi bort til barn uansett alder.


Design letters kopp

Kule kopper med typografi av Arne Jacobsen. Du kan sette sammen ord eller kjøpe en kopp med første bokstav i navnet ditt, eller til noen du er glad i. Tilbudet varer så langt lageret rekker! Nå har design letters kommet med lysholdere som passer perfekt til espresso koppene. Disse lysholderene gjør at du kjapt kan gjøre om espresso koppene til lysestaker.


Du kan bla lage en design letters adventsstake. Skap en personlig og livfull look på hyllen gjennom å skrive beskjeder eller korte setninger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg