torsdag 17. desember 2015

Små barnerom smarte løsninger

Barn har mye viktig arbeid å gjøre, de skal oppdage verden. Skap magiske barnerom. Få masse god inspirasjon her. Ny katalog - mange nyheter! Sjekk ut den nye katalogen her.

Få varene levert hjem. Finn laveste nettpris her. Smarte løsninger for barnerommet! Det skal fungere godt rent praktisk med alle leker og utstyr, klærne skal ha sin plass og samtidig skal det være et rom som er koselig og godt og sove i! Begrepet smarte løsninger i innredningen bruker man jo ofte om møbler som kan brukes til mer enn en ting, samtidig som det er plassbesparende.


Før du bruker penger på en supersmart hylleløsning ville jeg sett på det mest grunnleggende i et soverom, nemlig sengen, sier Klungsøyr. Oppbevaringsløsninger bør være første­prioritet når du skal innrede et barnerom. Tenk så deilig å få alt av klær og sko samlet på ett sted!

Et ryddig barnerom gir også mer inspirasjon til lek! Sørg for at kasser, kurver, knagger og hyller er i barnehøyde, slik at det er lett for de minste å rydde selv. Lego, Barbie eller biler?


Signe har jobbet som interiørstylist i over år og har blant annet bidratt i tv-programmer som Sinnasnekker’n og Boligkrise. Hennes spesialitet er smarte løsninger , og det å skape trivsel og hygge ved hjelp av enkle grep. Ikke minst gjelder dette barnerommet som skal være både praktisk og trygt, men samtidig lekent. Du trenger ikke å bo smått for å trenge smarte løsninger – og møbler – når du har barn. Med massevis av leker er det godt å kunne gjemme unna det meste i dype skuffer og skap.


I de åpne hyllene kan du vise frem finstasen! En seng med oppbevaring er rett og slett genialt på et barnerom. Unger elsker småting. Men rett som det er blir gulvet på barnerommet pepret med små , spisse gjenstander som borer seg inn i voksne fotsåler.


Om de ikke forsvinner i støvsugeren først, da. Unngå hyl og skrik (fra både foreldre og barn) med rigide ryddesystemer. Oppbevaring barnerom – Det finnes mange gode oppbevaringsløsninger til barnerommet.


For eksempel er det praktisk med kasser som passer inn i hyller, og slike løsninger finnes derfor på barnerom over hele landet, sier Linn-Marie Lommerud Olsen i nettbutikken Mimmis. For små babyer, som skal bearbeide.

Tips til møblering, møbler og lure løsninger på små barnerom ? Trenger hjelp til innredning av barnerom. Klesoppbevaring – barnerominnlegg20. Her er forslag til smarte sengeløsninger til småfolket! Fleksible senger som utnytter plassen optimalt er gull for små barnerom. Har du små barn i huset, er det viktig å tenke på sikker oppbevaring av vaskemiddel, skyllemiddel og andre potensielt farlige saker og ting.


Samle derfor alle vaske- og rengjøringsmidler, neglesakser og eventuelle medisiner utenfor rekkevidde for de små. Plasser gjerne en romslig oppbevaringsboks på øverste hylle på veggen. Alle dingser, både store og små må ha en fast plass, tips her er å bruke.


Et barnerom på få kvadratmeter kan også få smarte og funksjonelle løsninger. Det er også festet små porselensfigurer rundt treet. Utfordringen er å innrede et lite barnerom som likevel skal fungere praktisk og føles koselig og godt å. Vegg til vegg og gulvtepper med kjente barnemotiver.


Hundrevis av landlige knotter og håndtak på lager. Rask levering og fri retur! Se julegavetipsene våre for store og små. Se alle IKEA Family-tilbud.


Her finner du en oversikt over alle tilbudene våre. Book en interiørdesigner. Få hjelp av en interiørdesigner på nett eller varehus. Få gode ideer til smarte oppbevaringsløsninger.


Har du plassmangel, er det desto viktigere med et godt og velfungerende system. Heldigvis finnes det en rekke smarte løsninger på markedet, blant annet skuffeinndelere hvor alt fra kluter, håndklær, hårstrikker og kosmetikk kan få faste plasser. På den måten unngår du unødvendig rot og du får lettere oversikt.


I de fleste hjem er ryddige barnerom et sjelden syn, men det finnes løsninger som gjør at du kan skimte gulvet litt oftere enn du gjør i dag. Kristin Bjørkavåg, interiørarkitekt MNIL og daglig leder i Paradis Interiørarkitekter, har selv tre barn og lang erfaring med planlegging – og rydding – av barnerom. SMARTE TRIKS: Det går an å jukse seg til mer plass. Baalsrud Svoor forklarer at det også kan være smart å belyse vegger i et lite rom. Med begrepet ”compact living” kommer smarte løsninger , lekre.


Ved hjelp av multifunksjonelle og smarte løsninger kan du få god plass i en. Mange smarte løsninger man kan lage. Kan man bygge i høyden, kan man jo lage sengen på toppen litt bredere, og lage en type skyvedør på også.


Da kan eldstemann få en mulighet til å trekke seg tilbake i sitt eget lille krypinn til tider også. Så også en supertøff løsning på seng med lekeplass på hjul i et boligblad for en stund siden. Flere og flere har små barnerom , og noen søsken deler rom, og da er det veldig fint å kunne henge noe opp i høyden også.


I små bad er det naturlig at badekaret må vike plassen for dusjen, og da har du alle muligheter til å skape en dusj som er både estetisk tiltalende og plassbesparende. De praktiske foldedørene i serien SYNC passer spesielt godt i små bad. Selv om det er lite, synes Kristin det minste soverommet er det flotteste rommet.


Bilderesultat for smarte løsninger små. På hytta er det gjerne mye som skal inn på liten plass og man er ofte avhengig av å ha smarte oppbevaringsløsninger for å få hverdagen til å fungere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg