onsdag 2. desember 2015

Kjøkkenvindu inspirasjon

Det sies at kjøkkenet er husets hjerte, og aldri har vel den uttalelsen vært mer riktig enn nå. Når folk skal bygge sitt nye kjøkken, legger de vekt. I mitt kjøkkenvindu er det kommet en liten smak av vår!


Hvite, vakre ranunkler lyser så fint opp i vintermørket. Jeg er veldig glad i denne planten, både som snitt og potteplante. Det er ikke alltid lett å vite hva man trenger når man flytter for seg selv for første gang.

Under har vi samlet litt nyttig informasjon og inspirasjon – sortert på rom og kvaliteter, som kanskje gjør det litt enklere å velge akkurat det som kan gjøre din første bolig nesten helt perfekt. Har et ganske høyt vindu med innsyn rett fra gaten. Har delt av vinduet med en helt vanlig hvitmalt planke. Jeg har kjøpt selvklebende plast film (finnes i ulike mønstre)hos fargehandelen som hindrer innsyn samtidig som lyset slippes inn. Jeg kjente stor inspirasjon til å stulle og stelle litt ute, og storkoste meg mens jeg holdt på i dag.


Flyttet noen blomsterpotter hit og andre dit. Sentrerte litt mer rundt inngangspartiet hvor man jo helt sikkert ferdes hver dag, slik at plantene fremdeles kan nytes. Kjøkkenet ble betraktelig utvidet.


Vedovnen til høyre bidrar til å skjerme produksjonsdelen av kjøkkenet fra spisesonen.

De svarte spotlysene er fra Lightup. Håper du kan finne litt inspirasjon og glede. Legg gjerne igjen en kommentar, da blir jeg glad : ) Lurer du på noe,. Mitt kjøkkenvindu i Desember.


Inspirasjon til dekking av julebord. Stort utvalg av kjøkkengardiner, cafegardiner, blondegardiner, gardinsett og hyttegardiner på nett. Flere mønster og farger. Ifølge Inger Almøy, interiørkonsulent med gardiner og solavskjerming som spesialfelt, må alltid helheten tas med i betraktningen ved valg av. Folie, med eller uten mønster eller frostet effekt, er perfekt når du vil ha lyset inn, men holde nysgjerrige blikk ute.


Det som tidligere var et stuevindu, er nå blitt et kjøkkenvindu som også stuen nyter godt av. Det er alltid fint med inspirasjon til små forandringer, og godt kjentes det å få rusket opp litt i bislaget og få innredet mer i takt med årstiden. Inngangspartiet er nå også viktig at tar imot en med god stemning, lunhet og trivsel når man kommer. I denne kategorien finner du flere små pendellamper som passer bra i vinduskarmen, over kjøkkenbenken eller andre steder der lampen ikke kan ta for mye plass.


Butikkene er frodige og hyggelige, og stilutrykket gir. Ferdigsydde gardiner, kapper, kjøkkengardiner, liftgardiner og solskjerming. Hos oss finner du et bredt sortiment utendørs- og innendørs belysning for å lyse opp hjemmet ditt. Besøk vår nettside, og finn din nye lampe i dag!


Den er praktisk i et kjøkkenvindu og slipper inn mye lys.

At kjøkkenet har hentet inspirasjon fra møblenes verden, betyr ikke at det. Slik gjør du Ikea – kjøkkenet ditt luksuriøst! Erstatt vanlige gardiner med en liftgardin.


Hvor finner du inspirasjon til kjøkkenet ditt? Kjøp kjøkken – få gavekort. Nå får du gavekort på 1. JYSK Norge samlede varesortiment. Jeg aksepterer samtidig vilkårene og betingelsene til nyhetsbrevet.


Samtykket kan til enhver tid trekkes tilbake. Vi behandler de ovennevnte personopplysninger for å kunne sende deg nyhetsbrevet. Vinduer slipper dagslyset inn og gjør at huset oppleves luftigere.


Ulempen kan imidlertid være at naboer og forbipasserende har fritt innsyn. T akvindu kan monteres på alle skråtak fra til graders helning, og er en fin løsning hvis du ønsker mer lys og god plassutnyttelse. Kundeklubb Få inspirasjon og informasjon om spennende nyheter, tilbud og kampanjer rett i din innboks.


Tusen, tusen takk for alle flotte og kreative innspill på mitt forrige innlegg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg