tirsdag 8. desember 2015

Pynte bord med blomster

Alt du trenger av utemøbler til restaurant og hotell. Se vårt store utvalg her! Bredt sortiment av utemøbler til restaurant, hotell, bar og café. Hva skjuler seg bak trenden?


Levering på 3-arbeidsdager.

Blomsterbud i Norge og resten av verden via 54. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Uansett om det er stort eller lite, så vil blomster alltid være med på å skape en hyggelig stemning rundt bordet. Det er mange måter å dekorere et bord på.


Først bør man ta utgangspunkt i hvilken anledning det er, hvilke omgivelser det skal være i og hva slags farger man liker.

Når du skal pynte bord og lage blomsterbukett har våre to blomstereksperter sju gode råd som vil hjelpe deg godt på vei. Du behøver ikke så mange blomster og ikke så mange farger. Velg å fremheve noen få. Kjøp noen blomster i butikken som du faller for.


Skal du pynte et bord til jente med rosa blomster har du et vell av blomster å velge mellom. De mest egnede blå blomstene er blå hortensia og ridderspore (delphinium). Den klassiske røde julestjernen er ikke for alle.


Bli med hjem til stylisten og få hennes beste tips til hvordan du pynter med kranser og dekorasjoner til jul. Mose er også utrolig fint. Klikk HER for å se hvordan det ble den gang jeg dekket et helt bord med mose og gjenskapte en hel liten skogsbunn. Ja, det var litt crazy, men veldig moro! Plasser gjerne også flere mindre vaser med blomsterhoder rundt på bordet, eller legg roseblader utover.


Dekk bordet med stil og personlighet Skal du dekke bordet til fest? Her kommer noen enkle råd og tips som kan inspirere om du skal dekke bordet til en bursdag, eller om det er en konfirmasjon eller kanskje en sommerfest. Når det gjelder blomstene på bordet, så er det ingen regler, her er du fri til å være kreativ.


Legg noen greiner med vintergrønt på bordet, pynt med noen kongler oppå, og julestemningen er på plass.

For å få mer farge setter du små potter med julestjerner eller svibler sammen med det vintergrønne. Hvite orkideer i vase. Bordet kan også pyntes med blomster i små vaser. La det gjerne bugne litt, det er bare fint å sette mange vaser og glass med blomster tett i tett. Kubbelysene er plassert rett på betongbordet.


Her har jeg dekket et bord med strå som jeg har funnet i veikant og langs gangveier. Det meste er faktisk funnet i kvartalet rett utenfor her jeg bor. Strå er et utrolig fint alternativ til blomster på bordet. Vi har bord til stilen, plassen og sofaen din. La livet ditt innrede stua.


Her i bloggen har jeg to ulike 17. Bordet dekket med porselen er selvfølgelig mer høytidelig, men dette bordet synes jeg ble utrolig lekkert i. Send gjerne blomster på forhånd. Legg ved et hyggelig kort, der du takker for invitasjonen og forteller at du gleder deg til festen.


Det blir garantert satt pris på – og i tillegg kan vertskapet bruke blomstene de fikk til å pynte til festen! Skulle du glemme å sende blomstene på forhån kan du selvfølgelig sende dem dagen etter. Om jeg så må si det selv, ble det et vakkert bord. Jubilantene strålte og kvelden ble veldig hyggelig.


Og så fikk jeg bekreftet at glasskulene fungerte som jeg håpte. Og gleder meg til neste bord som skal pyntes! Lys gjør så mye med et bord , og her har de faktisk brukt mer lys enn blomster. De har brukt to gerbera i ulik høyde i tynne, høye glassvaser bortover, og latt lysene være dekoren. Har også lagt ett hjerte på hver tallerken.


Dersom vi ikke skal ha gjester, ender vi som regel opp med å henge opp flagget på utsiden samt sørge for noen friske blomster , eller bjørkekvist, på bordet med norske flagg i. Jeg synes det er lekkert å pynte med granbar på bordet. Legg deretter noen julekuler på bordet, pynt med kubbelys og telys om hverandre og pynt med noen kongler. Skill deg ut - Rundt juletider er de fleste invitert bort til en rekke slektninger og venner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg