torsdag 10. desember 2015

Kjøkken grått

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Søk Moderne Kjøkken Inspirasjon. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere.


Da er et grått kjøkken et sikkert valg. Grunnen til at vi har en forkjærlighet nettopp for grått , er at fargen er praktisk, elegant, og enkel å kombinere med andre farger og materialer.

Grått er samtidig en tidløs klassiker, som passer perfekt til den skandinaviske stilen, som utstråler en kjærlighet for kjølige og dempede farger. Kjøkken fra IKEA er både fleksible og funksjonelle og inneholder mengder av gode løsninger. Se utvalget vårt av fronter, farger og løsninger. Derfor er hvitt kjøkken et veldig populært valg i mange hjem, og det er faktisk så mange som opptil av alle kjøkken som er hvite.


Grått var en veldig populær farge for noen år tilbake, men er nå på full fart inn igjen. Et grått kjøkken gir et moderne preg, men også en god porsjon ro med duse, dempede farger. Med et IKEA- kjøkken får du høy kvalitet, god pris og års garanti.

Vi kan veilede deg steg for steg med planleggingen, og hjelper deg også med transport og montering dersom du ønsker det. Med mange valgmuligheter både innvendig og utvendig kan du få et personlig og praktisk kjøkken tilpasset stilen og lommeboken din. Drømmekjøkkenet kan tilby flere ulike nyanser av grått - et grått kjøkken kan gi mange ulike uttrykk gjennom små forandringer i fargeskalaen.


Vårt store og varierende sortiment når det gjelder fronter gjør at antall kombinasjoner av farge og form blir veldig mange. Hos Kvik elsker vi farger og å utfordre det tradisjonelle kjøkkenet. Med et grått kjøkken får du et moderne alternativ til klassikerne - for et grått kjøkken trenger overhodet ikke å være et kjedelig og tradisjonelt kjøkken. Grått kjøkken : Vis frem kjøkkenutstyret! La fine gryter og annet kjøkkenutstyr henge fremme.


Det er praktisk, frigjør skapplass – og ser i tillegg veldig kult ut. Kjøkken , Meto med Bodbyn-fronter, fås i flere farger, viste løsning, ekskl. På bildene viser vi serien City i grått og hvitt.


City er en glatt skapdør med aluminiumskant – en lekker detalj som enkelt kan tas opp i lamper, kjøkkenutstyr eller håndtak. Kjøkkenet blir dessuten slitesterkt og kjennes nytt ut lenge. Dette er virkelig funksjonell design! Sigdal har produsert kjøkken i mer enn år.


Det gode håndverket, teknologien og designen har vært bærebjelken for et av Norges mest velrenommerte kjøkkenmerker og finnes nå i tusenvis av hjem.

Hos Kvik finner du kjøkken i nøye utvalgt dansk design til ethvert budsjett. Vi hjelper deg i mål med drømmekjøkkenet fra start til slutt – og du blir helt sikkert overrasket over hvor mye du får for pengene. Vi vet at et nytt kjøkken er en stor beslutning.


Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre kjøkkenløsninger her. Lyst på nytt kjøkken eller vaskerom? Et kjøkken kan ha en mengde ulike designer og vi har kjøkken for alles smak og alle prisklasser.


Uansett om du ønsker deg et klassisk eller moderne kjøkken har vi en Epoq-serie som passer deg. Har du fulgt med i interiørbladene har du nok fått øynene opp for at grått interiør er en voksende trend. Har du et gammelt kjøkken – hva med nettopp å male det i grått ? Mange kaster ut kjøkkenet når de vil ha fornyelse, men husk at maling kan være et alternativ.


Fargenes inntog i hjemmene har endelig nådd kjøkkenet. Folk maler over både vegger og innredning. Vi ser mange nyanser av grått , men også en del andre farger, gjerne i dempede og sotaktige varianter.


Man kan også klinke til med kraftige farger, som oransje eller gult. Strai Kjøkken har et stort utvalg i modeller og utførelser. Hvis du velger kjøkken i model Kvadrat som favoritt din, har du mulighet for at kjøbe det i Gjør Det Selv HTH-sortimentet. Hos Gjør Det Selv HTH monterer du skapene dine selv. Du har dermed muligheten til å spare penger på kjøkkenet.


Og du kan selvfølgelig få hjelp fra våre kjøkkeneksperter fra start til slutt. Sammen rev paret ned alt inn til tømmeret, og deretter satte Kjetil opp reisverk, isolerte på nytt og bygde et tilbygg som består av kjøkken og soverom. Det er i tillegg et miljøvennlig tiltak, hvis du allikevel har et kjøkken som er funksjonelt. Har du nettopp flyttet, og ønsker en umiddelbar forandring, uten å måtte investere i et nytt kjøkken , så er dette en god måte å oppgradere hjemmet på.


Se inspirerende bilder av kjøkken og finn de rette produktene. Er svart litt for trist, eller tillater ikke rommet så mørke farger? Da vil det være populært med et grått kjøkken. Man hører ofte at noe kan være grått og kjedelig, men når det kommer til kjøkken , er det en helt annen sak. Det grå kjøkkenet er mer varmt og karakteristisk enn det sterile hvite kjøkkenet.


På denne siden finner du alle våre Epoq benkeplater, mens de fleste selges som metervare har vi også ferdigmålte benkeplater som kan kjøpes rett på nett. Epoq kjøkken kan du besøke en av våre mange butikker, der våre egne kjøkkenkonsulenter kan hjelpe deg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg