tirsdag 15. desember 2015

Plissegardiner 160x160

Plissegardiner 160x160

Billigste på det norske markedet. Ett skjema - flere tilbud fra lev. Hvit trådløs plisségardin fra Debels Touch-serie som kan fås i mange størrelser. Super sevice i forbindelse med køb og afhentning.


Plissegardiner 160x160

Det eneste der er noget rigtig møg, er lukkemekanismen når man skal have gardinet op og ned. Det er svært at få låsen til at holde fast på snoren. Leter du etter et alternativ til tradisjonelle gardiner er plisségardiner, eller trekkspillgardiner, en smart løsning.


Se vårt utvalg og bestill i dag! En pilsségardin er en effektiv form for solskjerming som passer inn med alle typer interiør. Plisségardiner bygger lite når de er trukket helt opp, og gir dermed et ryddig og stilrent uttrykk. Fordi de tar så lite plass, får de fint plass i vinduskarmen selv om mer fyldige tekstilgardiner henger på en stang over vinduet.


Plissegardiner 160x160

Slik kan du både ha designgardiner som setter sitt eget preg på stuen, og nyte solskjermingseffekten og det behagelige lyset man får av tynne plissegardiner , når solen steiker på ruta. Hos Kid har vi lystette og vanlige plissegardiner til gode priser. Velg mellom vanlige modeller og plissegardiner med opp og ned funksjon. Plissegardiner up and down har egne tekstilgrupper for glassnær montering. Som navnet tilsier kan den trekkes både opp og ned.


Trenger du solavskjerming eller gardin til soverom, kan en lystett plisse gardin være midt i blinken. Med Touch serien får du plissegardiner du let trækker fra og til blot ved at tage fat i gardinet og skubbe det op og ned - således kan det ikke være lettere at bestemme, hvor meget gardinet skal trækkes for, uden en snor der fylder i siden. Klassisk hvidt plisségardin fra Debels Touch-serie med trådløs betjening. Plisségardinet er et populært valg, da der er rig mulighed for at vælge lige den type solafskærmning, farve eller det design, man ønsker til sine vinduer. Stort udvalg i farverne hvi grå og sort.


Plissegardiner 160x160

Mange modeller - Touch, Touch Split, Flex. Himla Solliden er en liftgardin i lin og bomull med hemper som tres på gardinstang. Tak for din reservation. Vi har registreret ordren og sendt en ordrekvittering.


Vi går nu i gang med at klargøre din vare. Du får en SMS, når varen er klar til at. I over ti år har Topgardiner i samarbejde med den lokale gardinfabrik leveret billige plissegardiner i høj kvalitet til de danske forbrugere. Denne gardinløsning er meget praktisk, fordi plisségardinerne optager minimal plads, når de ikke er i brug. Hos JYSK tilbyder vi plisségardiner, der har en unik up and down løsning, hvor gardinet kan trækkes fra top til bun bund til.


FOLDEGARDINER 160X160. Foldegardiner 160x1- Her får du hjælp med at finde de bedste gardiner til dig og til den billigste pris på markedet. Smarte plissegardiner fra Debel med både split funktion, mørklægning mm.


Kig forbi vores brede sortiment af flere størrelser, det billigt og nemt! Debels plissegardiner , deriblandt Debels splitserie, og naturligvis de trådløse modeller. Debels split serie gør det muligt at placere gardinet, hvor man vil i vinduet, så der er udsigt over gardinet samtidig me at man også kan se ud under gardinet, såfremt det er det man ønsker.


Designet er stilrent, og et optrukket plissegardin fylder ganske lidt, hvilket lader lyset strømme ind. De forskelligartede betjeninger, som snor, kæde, greb og motor garanterer let betjening, så du nemt holder nysgerrige blikke eller det varme solskin ude. Innred hjemmet ditt med flotte liftgardiner fra UNIG. Se Norges største utvalg og finn en liftgardin i flott design og høy kvalitet til lave priser. Se vores kæmpe udvalg af plissegardiner til alle typer vinduer.


Klassiske, mørklægning eller måske lyserøde til pigeværelset? Køb dine plissegardiner online i dag! Trendy og flot gardinløsning, der også er velegnet til mørklægning. Lamelgardiner skaber et eksklusivt og harmonisk udtryk.


Fås med top down funktion. En oplagt løsning til store vinduespartier. En stilren gardinløsning der skaber en hjemlig atmosfære i rummet. Meget nemme at rengøre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg