fredag 18. desember 2015

Store lerret bilder

Med dine egne bilder, skarp bildekvalitet, 1 fornøyd-garanti. Velg materiale som passer deg. Finn alt du leter etter. Klikk her for å vise relevante resultater. Lerretsbilder i store formater.


Kjøp lerretsbilder med unik norsk fotokunst – ferdig montert!

Store veggbilder til gode priser, med unike motiver fra Norge og resten av verden. Store lerretsbilder Med et stort lerretsbilde er det lett å forandre stemningen i et rom. Bildet kan brukes for å tilføre farge på hvite vegger, og det er en fin måte å få blomster, strukturer eller kanskje et klassisk kunstverk inn i hjemmet på. Våre lerretsbilder kan leveres i ulike høyder og bredder helt opp til 1centimeter.


Fri frakt og rask levering. Bestill bilder online hos Happywall. Uten synlig ramme er fokuset kun på bildet og det blir enklere å få bildet til å passe inn med resten av interiøret.


Du kan bestille alle bildene våre som store lerret -veggbilder, i en rekke størrelser, helt opp til 2×meter. Akkurat størrelse avhenger av bildets format, dvs hvor bredt bildet er i forhold til høyden.

Vi benytter et ekstra kraftig bomullslerret, som sammen med vår unike printteknikk gir ytterst skarpe og klare farger, som du garantert ikke ser bedre hos andre leverandører av bilder på lerret. Fordelen ved å printe ditt bilde på lerret , er blant annet at strukturen i overflaten gjør at du unngår reflekser fra sollys og andre lyskilder. Hos fotoknudsen hjelper vi deg med å lage bilde på lerret. Et lerretbilde fremhever fargenyanser og detaljer, og eksponerer bilder godt.


Foto på lerret er et elegant blikkfang på veggen, hvor du kan lage ett bilde , en samling av flere bilder eller bilder i ulike størrelser. Ditt personlige bilde på et fotolerret blir det et vakkert kunstverk. Bildene kommer fra våre dyktige norske fotografer.


Alle bilder selges i maks 5eksemplarer, og maks for limited edition bilder. Veggdekorasjon med 1 fornøydgaranti ved Elkjøp Fotoservice. Skap en unik dekorasjon til veggen med dine bilder – mange materialer og størrelser.


Bildet fordeles på flere deler, for eksempel på tre lerreter på samme måte som ved et tryptikon. Fra et stort utvalg av forskjellige materialer kan du lage mangfoldige kombinasjoner av formater med to, tre eller fire deler. Du kan bruke et av dine egne bilder eller finne et bilde i vårt motivgalleri. Vi har blant annet små rammer, store rammer, A3-rammer og A4-rammer. Noen av dem er en kollasjramme og har plass til flere bilder , slik at du kan vise frem flere minner i samme ramme.


Oppdag nye bilder til stuen din blant et stadig større utvalg unike bilder , tilgjengelig i flere størrelser og materialer, inkludert våre bestselgende lerretsbilder (ferdig monterte på ramme selvfølgelig), eksklusive fotoduk på aluminiumsramme og minimalistiske aluminiumsplatebilder med skjult oppheng, for å passe perfekt inn på akkurat. Du finner også bilder som er ferdig innrammet hos IKEA. Pynt opp med egendesignede fotolerret hjemme - med eller uten ramme.

Kun fantasien setter grenser for hva du kan gjøre med tidsriktige lerret med dine foto, egne scannede bilder eller design. Med smartphotos brede utvalg er det enkelt å realisere ideene du har for veggene i hjemmet eller på kontoret. Et foto på et lerret blir raskt til et kunstverk på veggen din, og med et foto på en plakatbakgrunn får du en flott forstørrelse av bildet ditt på en hard skive. LERRET STORE FORMAT TYPE LLS Våre egenproduserte lerret er laget i lin med innslag av polyester for at lerretet skal beholde sin originale spenst over tid. Det har en middels struktur, og benyttes til maling med olje-, akryl-, og temperamaling.


Gjør dine egne bilder til flotte veggbilder og ta vare på minnene i stua. Få de flotte bildene dine trykket hos CEWE Japan Photo.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg