fredag 4. desember 2015

Fossline kjøkken

Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre kjøkkenløsninger her. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Derfor er perfekte detaljer og gjennomgående kvalitet en selvfølge.


Kjøkken for alle livets faser. Vi gir deg kjøkken i alle prisklasser og i alle stilarter!

Med mer enn års erfaring har familien Foss fra Sør Trøndelag levert kjøkken , bad og garderoberomsinnredninger i svært høy kvalitet. Her vist som komplett kjøkken i to gråfargar. Reviews Folien har løsnet på omtrent alle frontene på kjøkkenet mitt som er 8-år. Hos oss finner du kjøkken , bad og garderobe for alle livets faser.


Våre produkter holder høy kvalitet og fleksibilitet, slik at vi til enhver tid kan tilby deg en løsning som er tilpasset nettopp deg, som fungerer og som tåler daglig bruk. Vi holder til i Trondheim, tempeveien 15. Med et IKEA- kjøkken får du høy kvalitet, god pris og års garanti.


Vi kan veilede deg steg for steg med planleggingen, og hjelper deg også med transport og montering dersom du ønsker det. Med mange valgmuligheter både innvendig og utvendig kan du få et personlig og praktisk kjøkken tilpasset stilen og lommeboken din.

For å komplementere ditt nye kjøkken har vi gunstige kampanje priser på Miele hvitevarepakker og øvrig sortiment – dette kan du ikke gå glipp av! Kanskje er du student og trenger et oppgradert kjøkken ? Eller ønsker du nytt kjøkken på hytta eller i garasjen? Supert om noen kan nyttiggjøre seg av det på et vis, eller eventuelt ønsker å renovere sitt kjøkken.


Som leverandør av kjøkken , bad og garderober til det norske folk gjennom år, har vi lært mye om hva forbrukerne legger vekt på: Høyt ferdignivå. Gjennomførte innredningsløsninger. Trygge og gode garantier.


Og en service du kun kan få hos erfarne bransjefolk. Se utvalget vårt av fronter, farger og løsninger. For produktinformasjon eller for å avtale time for tegning av ditt kjøkken , ta kontakt med en av våre forhandlere. Alle forhandlerne er kvalifiserte rådgivere som hjelper deg med gode råd og en gjennomtenkt planløsning.


Hvis du har forelsket deg i et HTH- kjøkken , kan du få din kjøkkenkjærlighet helt uten problemer. HTH-skapene blir satt sammen på vår danske fabrikk i Ølgo og våre egne sjåfører leverer dem hjem til deg. Vi monterer ditt kjøkken , og gjør alt eller deler av det øvrige arbeidet. Foss Plater produserer benkeplater, bakvegger og modulvegger i kvalitetsmaterialer.


Vi har forhandlere store deler av Norge. Dei har modellar i alle stilarter og prisklasser. Hos Kvik finner du kjøkken i nøye utvalgt dansk design til ethvert budsjett.


Vi hjelper deg i mål med drømmekjøkkenet fra start til slutt – og du blir helt sikkert overrasket over hvor mye du får for pengene.

Vi vet at et nytt kjøkken er en stor beslutning. Fossline har års garanti på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg