onsdag 2. desember 2015

Flugger takmaling

På utkikk etter takmaling til din bolig? Bestill enkelt i vår nettbutikk! Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS. Julekampanje Få det fint til jul.


Fluren Grovrent er meget bredt anvendelig, og passer perfekt til blant annet malte flater. Flutex 2S - Flutex S produkter er miljømerket maling. Produktene har gode påføringsegenskaper og er det optimale valget for produktivitet, finish og miljø. Takmaling refleksfri liter.


Håndtverkere elsker denne fordi den kan flekkmales i lang tid etterpå uten at det gir skjolder. Dekkeevne, robusthet og vedheft prioriteres. Et perfekt valg når det gjelder kvalitet og økonomi.


Her finner du alt i maling, fra terrassebeis, gulvmaling og epoxymaling til takmaling , veggmaling og murmaling. Se maling fra populære merker som Jotun Lady, Nordsjö, Butinox og Drygolin. Glansgraden i malingen bestemmer glansheten. Skjermen din er desverre for liten.


Vi ønsker å gi deg en optimal opplevelse av vår fargevelger, og det får du ikke på mobil. Prøv den på PC eller større. Din malingsekspert på nett! Meld deg inn i vårt nyhetsbrev!


Vær den første til å motta nyheter, kampanjer og faglig innhold fra Maxmaling. Merkevarene til lave priser. Som grunn- og toppstrøksmaling, eller kun som grunnmaling. Spesielt egnet for mineralske overflater, men kan også brukes på tak og vegg av tre. Yunik Sperrende Vegg 2-i-kan etterfølgende overmales med en annen Yunik vegg- eller takmaling i ønsket glans.


Lady Pure color hvit base liter 61- per spa Kjøp. Veggmaling Harmoni hvit 7l. Maling er en dekkende behandling for treverk. DRYGOLIN fra Jotun har eksistert i godt og vel år. All maling fra Jotun er utviklet, testet og produsert i Norge.


Se hvor fint det kan bli når man velger en annen farge enn hvitt i taket. Hvor du skal male og type underlag avgjør hvilken glansgrad du bør bruke. Skraper, merker etter sparkel eller skjøter vil bli mer synlige på blanke. Når du kjøper Maling, kan du være sikker på at du får en god vare til en god pris.


Det svenske forsikringsselskapet Folksam gjør jevnlig ulike tester av produkter som er viktige for forbrukere, som for eksempel hjelmer, bilbarnestoler. Enten du skal kjøpe maling fra Jotun, sparkel eller malerull har vi det du trenger for både å komme i gang og i mål med oppussingen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg