torsdag 24. desember 2015

Maxbo markiser

Markiser i høy kvalitet! Hos MAXBO finner du et bredt utvalg av innvendig og utvendig solskjerming. Kjøp på nett eller i butikk. En elektrisk motor med fjernkontroll gjør det mye enklere å trekke markisen inn eller ut.


Motoren er enkel å bytte ut i stedet for den manuelle sveiven som er.

Innholdet på denne nettsiden er beskyttet av opphavsretten og tilhører MAXBO. For å bruke materiale fra vår hjemmeside kreves skriftlig tillatelse. Bitssett med bits og magnetisk bitsholder.


Stort utvalg markiser til terrassen. Velg blant 1dukfarger og betjeningsmetoder, som bryter, fjernkontroll eller Appstyring. Under kan du se tilbehør som gjør uteplassen enda lunere, som for eksempel frontkappe, varmelampe eller lyslist. Byggmakker har et bredt utvalg av markiser.


Handle på nett - hent i butikk.

Varier med alt fra utemøbler, griller og hagedekorasjoner til redskap og maskiner eller produkter for drenering og vanning. Huntonit kostemalt panelplate er en ferdigmalt veggplate i hvit Perlestaff. Vi har alt av byggematerialer til gode lave priser.


Få den laveste pris her! Vi sender over hele Norge. Passer alle typer hus. Leveres med halvkassett.


Halvkassetten gir bedre beskyttelse av duken mot vær, vind og regn når den ikke er i bruk. Dyrere enn å kjøpe nye markiser på maxbo dersom de faktisk har tilbudet om noen år også. Hagearbeid eller avkobling?


Beskytte både terrasse og vinduer mot solen med svenskproduserte kvalitetsmarkiser. Nå gir vi deg rabatt på alle markiser ! Finnes i flere farger og størrelser. Vi har behov for din hjelp for å holde personopplysningene dine komplette og oppdaterte til enhver tid. Dersom du har opprettet en personlig profil på ett av våre nettsteder som driver netthandel ( maxbo.no, maxboproff.no eller verketinteror.no), kan du endre personopplysninger som er lagret på Din profil.


Med markiser fra Bohus kan du regulere for ønsket skygge og svale partier, både inne og ute. Se våre størrelser og finn en markise etter dine behov.

Gjennomsnittlig levetid er opp til år. Meningene er delte om hva som er best av aluminium eller stål i selve konstruksjonen eller hvor høyt antall terrassearmer det skal være. Kjells markiser leverer solskjermingsløsninger for innvendig og utvendig bruk. Med fokus på høy kvalitet, tilpasninger og service.


Få gratis befaring i dag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg