fredag 4. desember 2015

Sengeteppe fra hay

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Vi har sengetepper for enhver seng. Se hele sortimentet her!


Stort utvalg av Sengeteppe.

Shopping på sitt beste! Gratis frakt og levering innen dager! Vårt unike sortiment består av tusenvis av nøye utvalgte møbler fra skandinaviske merker. Kjøp sengeteppe hos trademax.


Alltid lave priser og et stort utvalg! HAY sengetepper i flere modeller. HAY har etter hvert utvidet deres sortiment av sengetepper betraktelig.


Mega Dot var det første HAY produserte, men etter dette, har de også laget Polygon, Triangle og Wave.

HAY - Crinkle Bedspread - Sengeteppe Hay. Hos Designdelicatessen kan du kjøpe flotte sengetepper fra bl. HAY , Ferm Living, Muuto m. Se alle sengeteppene her. Under kategorien kjøkken kan du finne et stort utvalg av kjøkken artikler, alt fra flotte kjøkken tekstiler til kopper, fat og fjøler. La deg bli fristet av deilige krydder, oljer og salter fra Nicolas Vahe eller verdens beste lakris fra Lakrids By Bullow.


Her kan du finne mange flotte gaver. Ting har et stort utvalg av produkter fra Hay. HAY utnytter alle moderne produksjonsprosesser, og ønsker å være bidragene til gjennom å lære om ny teknologi og materialer – det er her bæredyktig utvikling etableres. Farger kjennetegner HAY HAY er nok spesielt kjent for deres fargerike sengetøy, kjøkkenhåndklær og sengetepper. Sengetepper er en enkel måte å sørge for at soverommet alltid ser bra ut.


Dekket av et sengeteppe vil sengen fremstå ryddig og bidra til å skape orden i rommet. Stort utvalg av dameklær for alle. Kjente merkevarer til gode priser. Finn dine favoritter!


Crinkle Bedspread - Anthracite SengeteppeHay Det vakre sengeteppe Crinckle fra Hay , er laget av en tynn og lett bomull med frynsete kanter. Et vattert sengeteppe i lin og vevd bomull gir ekstra varme og komfort, samtidig som at det pynter opp sengen.

Det samme gjør et deilig sengeteppe i bomull. Bomullen vi bruker i sengeteppene våre kommer fra mer bærekraftige kilder, som vil si at den enten er gjenvunnet eller dyrket med mindre vann, gjødsel og sprøytemidler. Legg til en touch av luksus til soverommet med våre quiltede sengetepper med blank overflate og intrikate trykk. When you for our newsletter, you can expect to receive newsletters regarding HAY ’s products and events per e-mail.


HAY konseptet har siden utviklet seg til mye mer enn møbler og har i dag en stor accessories og. Et vakkert sengeteppe gir harmoni og et rent inntrykk på soverommet ditt. Vi vet at det er detaljene som gjør de store forskjellene innen innredning, og et pledd på sengen kan få et upersonlig soverom til å føles herlig innbydende.


Danske Hay har tatt Norge med storm igjennom mange år med geniale designsamarbeid og praktisk design. Dansk design på sitt beste til en rimelig pris.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg