onsdag 16. desember 2015

Smartpanel våtrom

Smartpanel våtrom

Til bolig, våtrom , hytte, kontor, messer og butikker. Lik pris nett og butikk. Smartpanel Fuktbestandig kan benyttes på badet eller vaskerommet. Veggene er i klimaklasse dvs. Det betyr ingen gips, membran eller fuging, og best av alt - du kan gjøre det selv.


Smartpanel våtrom

MDF TAK VÅTROM godkjent for rom med høy fuktighet. Jeg skal pusse opp badet og lurer på hva som er best å ha i taket. Er det gips, litt redd for at den blir for fuktig, eller kan man bruke MDF som ser ut som panel. Normalt er våtrom en jobb for fagfolk, men med panelplater med innebygget membran blir baderomsoppussing også noe for hjemmefikseren. Malt panel på våtrom rengjøres som vanlig, den er vaskbar og krever ikke spesielt hensyn.


Etter ett år vil de fleste oppdage sprekker i panelet, så gå over med akryl og mal ett strøk til. Personlig ville ikke Sørensen hatt panel i dusjrommet, selv om det er mulig. Det er jo tross alt en våtsone. MDF-takbord fra Opus med not og fjær. Pakken inneholder plater.


En vacker, naturlig väggplatta som är helt unik, enkel att montera och inte minst. Går heilt fint an å bruke desse på vaskerom. Har det sjølv med vanlig maling, og det er ikkje ein einaste flekk på dei.


Vaskerommet er år gammelt. Veit også om mangen som har det på ba og det går også heilt fint, men ein kan selfølgelig ikkje dusje på dei! For å vær ekstra sikker så kan du bruke maling for våtrom. Takpanel går aldri av moten.


Våre ferdigmalte takbord sparer deg for mye arbeid og gir et innvendig tak som er en pryd for boligen din. Du kan velge blant flere farger og profiler. Panelen monteres direkte på eksisterende vegg eller stenderverk.


Eneste kravet fra myndighetene er at alle våtrom skal være tett. Og de beskriver vel ikke så mye mer enn det. Denne må males, da leveres kun umalt. Er meget godt fornøyd. Vurderte også vanlig mdf, men følte at fuktbehandlede plater var ett tryggere valg.


Før maling husk , vask platene med lett salmi oppløsning, grunning, jeg valgte heft grunn v, fra nordsjø, og strøk jota proff våtrom 2 eller robust fra nordsjø. Forside Ba våtrom og rørlegger Tak på badet ByggeBolig. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Vi tilbyr produkter og tjenester av den beste kvalitet til både forbruker og proff. Dette nettstedet benytter cookies.


Jeg forstår, ikke vis denne meldingen igjen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg