mandag 7. desember 2015

Over kjøkkenbenk

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Finn Kjøkkenbenk Plater.


ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Kjøp kjøkken på IKEA.

Her får du fordelene og ulempene med materialene over kjøkkenbenken. Her finner du en oversikt over alle tilbudene våre. Book en interiørdesigner. Få hjelp av en interiørdesigner på nett eller varehus. Smarte oppbevaringsløsninger.


Få gode ideer til smarte oppbevaringsløsninger. Hos MAXBO finner du kjøkkenplater i utallige farger, typer og design. Se vårt utvalg, og kjøp på nett eller i butikk.

Det er mange ulike glasstyper å velge mellom når man skal velge glass over kjøkkenbenken. Velg den riktige glassplaten. Det vanligste er å bestille herdet glass som så males i den farge du ønsker.


Platen skal festes 2-mm over kjøkkenbenken. For å sikre deg mot at platen ikke glir, anvend noe som holder platen oppe. Skyv hele platen mot den opplimte veggen og press platen hardt mot veggen ved hjelp av kroppsvekten. Dersom flere plater skal monteres ved siden av hverandre.


Se til at skjøtene ikke kommer over komfyren eller. Etter hvert som vi blir eldre, øker behovet for tilstrekkelig belysning. Bruk av ekstra belysning ved skrivepulten, leselys ved sofaen og tilstrekkelig mengde lys over kjøkkenbenken er derfor viktig. Dette oppnår man oftest best ved hjelp av spotter, pendler, taklamper eller lyslister. Tenk også over om du vil ha mulighet til å sitte eller halvsitte mens du jobber på kjøkkenet.


Dette vil også påvirke hvor høy kjøkkenbenken bør være. Forside Kjøkken og hvitevarer Generell kjøkkenprat Erfaringer med plater i stedet for fliser over kjøkkenbenk ? Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Glamitec AS – Digitaltrykk på glass – Glamitec AS – Digitaltrykk på.


Vi fikk skåret den til målene på Maxbo, og monteringen gjorde vi selv på en ettermiddag.

Vi kom hjem med et byggesett, vasket over de gamle flisene og festet finérplaten med monteringslim. Så satte vi noen bøker foran plata mens limet fikk tørke over natta, forklarer Tuva Sverdstad Eikås, som er svært fornøyd med resultatet. Det er en lettere overflate å rengjøre enn for eksempel fliser.


Glass over kjøkkenbenk har blitt mer og mer populært de siste årene. Glassplaten beskytter veggen mot sprut og søl som vanligvis forekommer på et kjøkken. Dekormulighetene er mange og vi skreddersyr alle glass til ditt kjøkken.


Opprett din egen brukerkonto ved å klikke på symbolet (Min konto). Dette sparer deg for tid ved eventuelle senere kjøp. Spesialmotiv for kjøkkenbenk kan bestilles som en lang stripe slik at man unngår skjøter, sier Cecilie Bjørnerud Knap. Inspirasjon Interiør er en forhandler som tilbyr dette.


Oksidé har også spesialisert seg på området over kjøkkenbenken. Det har blitt populært med glassplate over kjøkkenbenken istedenfor fliser på vegg. Vi skreddersyr glasset med utsparing til stikkontakter osv.


Man velger selv glasstypen man ønsker over benk. Mange vil også ha frostet eller andre typer glass etter ønske. Bak komfyr er det viktig med herdet glass pga. Jeg penslet beisen på, men dro over med bomullsklut etter hvert strøk.


Her valgte jeg å ta tre strøk for å få den helt svar – Når beisen var tørket, penslet jeg på to strøk med Osmo Top Oil (hardvoksolje) for å gjøre overflaten vannavstøtende. Den store platen festet vi til veggen ved bruk av skruer. Området over kokesonen kan enten dempes med en nøytral tapet eller tapetseres i en fargesprek tapet som krever oppmerksomhet. Uavhengig av hvilken effekt man ønsker, er det viktig å velge et tapet som er vaskebestandig dersom tapetet ikke beskyttes med glass. Tapetet kan også lakkeres for å holde på fargen.


Til disse forskjellige behovene har vi forskjellige type lamper. Spotbelysning sørger direkte og konsentrert lys, mens lysrør gir mye lys over større område. Mange taklamper og stålamper gir et mer spredt lys som har en større rekkevidde i rommet.


Men funksjonene skal ikke gå på kompromiss av utseende og design.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg