onsdag 2. desember 2015

Speil soverom

Lave priser og lynrask levering på baderomsprodukter. Se vårt enorme utvalg nå! Finn et som passer deg her. Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Book tid med en av interiørdesignerne våre.


Stort utvalg av fint interiør.

Rask og enkel handel på Ellos. Med smart plassering av dekorative speil kan du få rom til å føles større og lysere. Runde speil bidrar til å myke opp et rom som ellers består av mange kanter. Et speil uten ramme gir en minimalistisk og moderne følelse.


Med et gulvspeil på soverommet eller i gangen kan du raskt få sjekket hvordan du ser ut når du har kledd deg for dagen. Mulighetene er uendelige - kos deg med å finne det perfekte speilet for deg på. Selv om man innreder for at rommet skal være anvendelig, så kan man innrede med særpreg og personlighet.


Vi har mange soveromsspeil å velge mellom som vil gi ditt soverom et spennende uttrykk og som passer til hvordan du benytter speilene. Hos oss finner du speil i ulike former, materialer og utførelser.

Et perfekt valg for hallen vil være garderobeskap med speil , som optisk forstørre rommet vårt og lyser opp rommet. Speil er både dekorativt og praktisk. Også føles det så bra når det er laget i bærekraftig bambus. Hold deg oppdatert på interiør og trender her.


Enten du trenger et praktisk speil i gangen eller til garderoben, eller du vil forstørre romfølelsen, finner du et perfekt speil hos oss. Prøv å henge opp flere små speil i et rom og opplev en lettere romfølelse. De grunnleggende møbler i hvert soverom er sengen. La oss huske at det ikke bare er behagelig, men også solid og praktisk konstruksjon. Med et speil , enten stående inntil eller hengende på en vegg, får rommet et helt annet lysforhold og skaper en ny harmoni i rommet.


Soverom inspirasjon - KLIKK! Velg mellom våre speil i ulike størrelser, utforminger og farger, og finn speilet for ditt behov. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Beste Priser Med Handlesmart! Har speil på soverommet.


Opplever at en del kvinner faktisk tenner på dette. Er du komfortabel foran et speil ? Spennende å høre hvilke tanker dere kvinner gjør. Hyller som vi kan lagre husholdningsapparater på, for eksempel støvsuger, vil være like nyttige.

En ekstra fordel vil være muligheten til å se i speilet før du reiser uten å måtte gå tilbake til soverommet eller på badet. Unngå speil på soverommet , de øker energinivået. Vil du ha speil på rommet, sett det slik at du ikke ser inne i det når du ligger i sengen eller står opp fra sengen, forklarer Aas, og understreker at man må tenke på rommets funksjon når man innreder det.


Plantene du bør ha på soverommet Planter kan forbedre luftkvaliteten betraktelig, og dette gjelder også på soverommet. BoBedre viser deg luftrensende planter som ikke bare forbedrer luftkvaliteten, men også får deg til å sove bedre. Selv NASA peker på de positive effektene av planter på soverommet , så kanskje det er verdt å teste ut? En stor flate av speil på en vegg, men kan hjelpe et lite soverom virke større.


Kontinentalsenger Rammesenger Regulerbare senger Vendbare madrasser Overmadrasser Sovesofa Nattbord Garderober Sengetøy Hodegavler og sengebenker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg