onsdag 23. desember 2015

Askegrå maling

Askegrå maling

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. Hurtige og punktlige leveranser.


Se mer og kontakt oss her! Finn askegrå maling nå på Kensaq. Ingen minimumsordre - Kjøp nå!


Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset eller pusse båten. Her finner du alt du trenger å vite om maling og beis. En nøytral, kjølig grå tone.


Askegrå maling

Fin til andre kjølige grå og blå toner. Askegrå 1Når solen begynner å varme og snøen er borte fra terrassen kribler det i fingrene etter å sette ut hagemøbler, puter, blomster, spise god mat og nyte livet ute etter en lang vinterdvale inne. Butinox Futura gir års skriftlig garanti på farge og glans. Color Superdækkende træbeskyttelse, er vandbaseret og velegnet til farveskift på træværk.


Er baseret på alkydolie kombineret med acrylbindemiddel. En cremet konsistens sikrer gode påføringsegenskaber. Hæmmer mug- og skimmelvækst på overfladen. Vælg: Sort, Klinthvi Grøn Umbra, Svenskrød og Askegrå.


Matt veggmaling til maling innendørs. Denne vannbaserte veggmalingen fra Hard Head har en matt og smussavvisende overflate som tåler å bli tørket av med fuktig klut. Produktet er produsert i Sverige og inneholder ingen sterke løsemidler – bra for deg, familien din og miljøet!


En morsom og enkel måte å fornye hjemmet på er å male veggene innendørs. Prøv fargevelgeren og finn den fargen du liker best. BUTINOX har utviklet maling hvor du bare trenger å bestemme deg for hvilket rom du skal male og i hvilken farge, siden malingen kan brukes både på slettvegg, panel og list, vi kaller det 3-i-1. Gi oss en tilbakemelding og bli med i trekningen av et gavekort på LADY- maling til en verdi av 5kr. Din leverandør av lakk og maling.


Stort utvalg og rask levering. En av Norges største leverandører av produkter til karosseri- og lakkverksteder. Har du kjøpt maling eller vært i fargehandelen, har du helt sikkert lagt merke til at alle fargene har et nummer som består av både tall og bokstaver. Mange har kanskje også et navn.


Navnene på farger varierer fra produsent til produsent, men den nøyaktig samme fargen har samme tall- og bokstavkode uansett hvor malingen er kjøpt. Trevirket må være rent og tørt. Når treverket er tørt etter vask og rens, påfø-rer du Trygg terrassebeis 1-bord av. Snorbetjent plissegardin med crush tekstil i 1 polyester, vekt 1gr. Kombibeslag for montering i tak eller på vegg følger med.


Gardinen kan kuttes ned i. Efter tørring skal du grunde først. Grunderen lukker træets overflade så der ikke kommer skjolder gennem den hvide maling. Hvis du ikke grunder skal du male mange lag hvid maling for at det dækker – og der komme skjolder gennem – tro mig, – jeg har prøvet at “springe over her”. Du kan male med en pensel eller sprøjte malingen på.


Vandig grunder, som sikrer at overfladen mættes og forstærkes, så efterfølgende maling sidder bedre fast. Har vandafvisende effekt men tillader vanddampe indefra at trænge ud. Når fladen er færdigbehandlet med maling , står den med flot ensartet finish.


Altid til lave priser! Velkommen til Røverkøb Farvehandel. Vi gør det nemt, enkelt og billigt at forny dit hjem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg