onsdag 2. desember 2015

Grønn farge

Grønn farge i våpenskjold var ikke så vanlig tidligere , men er mye brukt i nyere ti bl. Naturlige farger er mer og mer synlige i trendbildet. Smakfull grønn - er kos og hygge i en tidløs harmoni. Smaragdgrønn – er ny, kreativ og fargerik for den hippe.


Vi håper at den grønne fargen kan være til inspirasjon og en daglig liten påminnelse om å ta bedre vare på omgivelsene og ikke minst hverandre, avslutter hun.

To hovedtrender har vært å roe ne trekke seg litt tilbake og ikke minst å oppdage hvor dyrebar naturen er. Av alle farger som var oppe til diskusjon, så vant grønt overlegent. Skogen gir oss ro, mulighet til å samle tankene i en ellers stressende hverdag, og de vakre grønne nyansene hentet rett fra naturen, blir med oss inn i hjemmet i. En mørk gulaktig grønn tone. Fargen er gyllen og naturlig.


En annen farge som Henningsen trekker frem i det nye fargekartet er klassisk grønn. Det er en farge som vi ikke kommer utenom når vi snakker om grønt. Den oppleves kanskje ikke som så veldig ny og overrasker ikke, men føles trygg og go mener hun.

Naturens grønne farger er ofte forbundet med energi, velvære, balanse og sies også å være stressavlastende. En grønn fargepalett kan skape en vakker grønn harmoni der vi kan hente oss igjen. Les mer om nyanselike farger her. Hvis du vil kombinere ulike farger , for eksempel rosa, gult, blått og grønt , kan NCS-koden brukes for å finne de riktige nyansene.


Et diskret slør av noe grønt er nemlig å skimte i bakgrunn… Wow – dette er en tøff farge ! Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil. Vi tente umiddelbart på ideen, forteller Lisbeth Larsen, fargesjef i Jotun. PAULS BLUE, samt bildene fra Frama sitt designstudio! Som himmel og hav i blått er også grønt en helt sentral farge i naturen. Den har en egen ro og harmoni over seg, noe vi verdsetter i en hektisk hverdag.


Samtidig signaliserer grønnfargen positivitet, liv, forventning og håp. For eksempel vil lys med bølgelengde på 7nm (nanometer) oppleves som rødt, mens lys med bølgelengde på 4nm oppleves som fiolett. De spektrale fargene er farger som har én bølgelengde.


De fleste tilfeller av grønn avføring skyldes matvarer som vi svelges. Spise mye grønne grønnsaker eller mye av matvarer som inneholder grønn mat fargestoffer forårsaker grønn avføring. I mat-relaterte grønn avføring, er når perpetrating matvarer elimineres fra tarmen, avføring tilbake til en normal farge.

Grønt signaliserer ro, likevekt og balanse. Grønt er en god og nøytral farge for øynene og gjør at vi stresser ned. Den er ideell i rom for konfliktløsing. Det er ikke uten grunn at den ofte brukes i behandlingsrom og operasjonsstuer.


På vår nettside har vi fargesirkel for utskrift, og du kan lære å blande alle farger ved å følge vår enkle veiledning. Urin med en blågrønn farge. Dette henger ofte sammen med noe du nettopp har spist. Spesielt om maten har hatt en blå eller grønn farge.


Asparges er et eksempel på en matvare som kan lede til grønn eller blå urin. Farvene påvirker oss mer enn vi tror. Med litt forståelse for bruken av, og hvordan vi påvirkes, kan vi faktisk bruke farvene aktivt til å skape energi i våre liv. Her finner du et utvalg av våre fargekart til maling både innendørs og utendørs.


I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og. Oppfattelsen av farge påvirkes både av observatørens historie og av korttidseffekter, som f.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg