tirsdag 22. desember 2015

Isopor mur

Erfaring fra den originale 250-serien kombinert med unike egenskaper ved 350-seriene har gitt oss et element spesielt tilpasset innervegg. Forside Grunnarbei mur og betong Puss på EPS ( isopor ) ByggeBolig. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Jeg limte opp 50mm isopor i på vegg av murblokker med Biltemas ekspanderende fugeskum.


Isopor mur

Begynte arbeidet først med en tube med noe Teclignende lim, men det gikk så inni granskogen mye av det og de tubene koster en formue, så derfor startet letingen etter et alternativt festemiddel. Nordic Isolelementer er markedsledende i Norge av skreddersydde fundamenteringsløsninger. Fundamentering, fasade og isolasjon er våre satsingsområder.


Burde ikke vært isopor men XPS,. Utvendig etterisolering av mur - eller betongvegger er et omfattende tiltak som krever at man benytter seg av erfarne håndverkere. En rekke ulike metoder kan brukes.


Isopor mur

Før man utfører tiltaket må bygningen gjennomgå en grundig tilstandsvurdering, man bør dessuten ha utført andre energieffektiviseringstiltak før tiltaket er aktuelt. Ringmurselementet er skåret i grader i endene. Dette gjør at man kun forholder seg til ett element for hele muren samt utvendige og innvendige hjørner.


Elementene låses sammen ved hjelp av et solid låsestavsystem. Limt på mur så blir muren varm. Eventuelt fukt må få komme inn og ut ventilasjonsanlegg. Isopor er tett plast.


Er det kaldt mellom mur og isopor med tomme spalte så vil innvendig fukt lett kondensere med grader utenfor mur. Er det kondensering så vil ikke knottepasten sine knotter klare å tørke det ut på 200år. Nå med utvendig fibersementplate. Overskytende plate skjæres bort uten at drensduken kuttes.


Duken legges rundt hjørnet med overlapp på møtende plate. Blir ikke platens øvre kant dekket av utvendig kledning, bør det brukes en ferdig tilpasset avslutningslist i overkant av STYROFOAM TM Perimate DI-A-N, for å lede vann utenfor platene. Vi har lang og bred erfaring innen betong. Fra bolighus, kjellere, garasjer, terrasser og trapper.


Isopor mur

Spesilakompetansen vår er innen landbruk. Yttersida av elementet er pålimt ei 6. Sundolitt EPS Standard isopor har gode isolerende egenskaper med lavt fuktopptak. Platene har høy trykkstyrke og har god bestand mot mekanisk påkjenning, som da gjør dem velegnet til isolering i alle slags konstruksjoner. Summer tykkelsen på betongen og isolasjonen. Er det for eksempel centimeter, måler du fra toppen av ringmuren og ned og setter et merke.


Opp til merket skal du fylle singel. Dette laget danner grunnlaget for isolasjonen. Siden dette gjerne er harde, stive EPS-plater ( isopor ), betyr det at underlaget må være helt plant, og i vater. Jackon EPS benyttes der isolasjonen legges drenert.


Hovedkontoret vårt er i plassert i Fredrikstad. Her sitter konsernledelse, Økonomi og IT-funksjon, personalavdeling og servicekontor. Vartdal Plast leverer produkt og løysingar innanfor forretningsområda bygg, næringsmiddel og industri.


Les meir om historia vår, verdiane våre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg