onsdag 16. desember 2015

Fremtidens kontor

Få ny innsikt for å mestre fremtidens arbeidsplass. Les nyheter, saker og ideer her. Utvid din kunnskap med innsikt og råd om fremtidens arbeidsplass.


Billige blekkpatroner får du i nettbutikken. Hjemme eller kontorbruk.

Liker (0) Kontormarkedet i Oslo er i endring – slik møter vi fremtiden. Community, Co-working og fleksibilitet. Lytt gjerne til de mange gode fremtidskonseptene som dukker opp med jevne mellomrom fra produsent, forhandler, agent, interiørarkitekt, og andre spesialister. Samtidig utvikler møbelprodusentene produkter de mener passer perfekt til fremtidens kontor.


Confidon har levd med og i kontormøbelbransjen siden 80-tallet og ser en klar trend. Future Office støtter bedriftens visjoner, og skaper trivsel hos menneskene og får lønnsomheten til å vokse. Kontorer som signaliserer tilhørighet, tilfredsstiller nye arbeidsmønstre og tiltrekker seg de mest attraktive leietakerne og de skarpeste hodene, vil bli grundig.

Dette kan være alt fra å redusere synlige kabler og støpsler til et minimum, til mer avanserte verktøy som digitale skjermer som fungerer som blanke lerreter klare til å ta i mot ideene dine og lagre dem i en skybasert løsning. Fremtidens kontorer er smartere. Du ser kollegaene mer, som gir sterkere fellesskap. Høyere arealeffektivitet. Mindre møteaktivitet.


Deling av utstyr og ressurser. Enklere å jobbe i team og dele kunnskap. Et aktivitetsbasert miljø på jobben er en bedre løsning for mange bedrifter. For å lytte til unge stemmer, har vi utfordret UNGnovasjon, til å gi innspill til hvordan fremtidens arbeidsplass kan komme til å se ut, og hvordan det nye regjeringsbygget kan tilpasse seg en moderne hverdag. Vi tror ikke at skillet går mellom åpen og lukket kontorløsning, men mellom godt eller dårlig løst åpen kontorløsning, sier Oddvar Skjæveland.


Organisasjonspsykologen har mer enn års erfaring med å skape gode arbeidsplasser. Nå leder han et innovasjonsprosjekt om hvordan fremtidens kontor blir. I fremtidens kontor er fleksibilitet, miljø og medarbejdernes trivsel tænkt ind som en integreret del af kontorlokalernes udformning.


Det giver den enkelte lejer optimale betingelser for at fokusere på virksomhedens udvikling og vækst.

Teknologien blir mindre synlig og arbeidet blir mer fleksibelt. De erstattes av nye plasser for korte samtaler. Men samtidig oppstår det et nytt behov – nemlig stillhet. Vi må ha adskilte plasser hvor vi kan jobbe fokusert uten å bli avbrutt, og hvor vi kan ta telefonsamtaler uforstyrret.


I fremtiden vil smart ergonomi- og helsebevisste superkontorer øke produktiviteten med 5-ganger mer enn i det tradisjonelle kontoret. Vi tror at fleksibiliteten og teknologien vil spille en stor rolle i fremtiden. I en verden der endringer skjer raskt, endrer nye trender vår måte å tenke på.


Estate Kunnskap mener at fremtidens leietakere vil ha kontorer som stimulerer til synergier og nettverksbygging, i tråd med innovasjoner og nye samarbeidsformer. Det tror Kenneth Tveito i Kinnarps. Foto: Torgeir Hågøy) Fem trender for fremtiden Hvordan vil fremtidens kontor se ut? Kontormøbelprodusenten Kinnarps mener de har noen av svarene.


Dette blogginnlegget er det første av flere som handler om fremtidens kontorløsninger, ny teknologi og moderne måter å jobbe på. Ta kontakt hvis du ønsker en samtalepartner som kan hjelpe deg å se mulighetene i din organisasjon – og på ditt kontor. Future Office – fremtidens kontor – gir bedre forretningsresultater for våre kunder ved at vi sammen utvikler arbeidsmiljøer som får både mennesker, varemerke og lønnsomhet til å oppleve vekst.


La kontorlokalene bli en del av strategien, og høst resultater. Brugernes krav kan på mange områder passes ind i det, der er blevet betegnet som det nye arbejdsbegreb, der betyder, at arbejdet kommer til at fylde langt mere i vores tilværelse. Det er efter den opfattelse, at man går på arbejde, fordi det er sjovt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg