onsdag 30. desember 2015

Marrakech soverom

Velg mellom spennende storbyer. Pakkereiser med fly og hotell. LADY Supreme Finish Tre og Panel.


Man må minst en gang smake maten fra Djemaa el Fnas rykende matboder, som er nødvendig for å kunne si at man har opplevd. Det kan være spennende naturopplevelser, eller utflukter der du får oppleve landets kultur og severdigheter.

Marrakech er byen som har alt. Men også båtutflukter, shoppingturer og kveldsarrangement med lokale matretter. Uansett hva du velger vil du få ferieminner som varer lenger enn brunfargen. Vi har fargen fabrikk på soverommet , en kjølig blågrå farge. Hvertfall veldig fornøyd med den, har også eikeparkett og så klart hvitt tak.


Kanskje på et soverom ? Jotuns mest populære lune beigetone. Ikke for rø ikke for gul.

I kalkmaling blir denne fargen hakket mer rustikk og nedtonet. Fargen skal fungere like godt på kjøkkenet som på soverommet. Jeg synes fargen er fantastisk, aller mest fordi den er så skiftende i ulike typer lys. I dagslys er den tydelig blå, i skyggen er den mer grå, sier Per Nimer, nordisk designsjef i Nordsjö. MÅNEDENS INSTAGRAMMER elsker også farger som skifter med lyset.


Synes det er viktig med lune farger der man sover. Hadde hvitt tidligere, men trivdes ikke med det, ble kaldt uansett hva jeg gjorde. Så da vi kjøpte eget hus for år siden var noe av det første jeg gjorde å male soverommet. Men nå skal det sies at jeg alltid har hatt lyst på mørk lilla soverom da.


Det var ikke noen impulshandling. Her var det løse teppefliser på betonggulv, gulnet og hullete miljøstripe på veggene, furupanel i takene samt to store skyvedørsgarderober med dekorterte speildører. Opptil rabatt på overnatting. For mange har soverommet overtatt litt av stuens funksjon.


Dermed mistet stuen litt av sin funksjon som hvilested. Finner du hotellet til en lavere pris noe annet sted så matcher vi det med vår prismatch. Denne leiligheten beståv av soverom.


Skandinavisk og klassisk stil på soverommet.

Med ferdigtapetserte veggplater kan du enkelt skape din egen stil i rommet hvor du tilbringer de fleste av døgnets timer. Soverommet står gjerne sist i køen når vi pusser opp. Muskatnøtt, litt mørkere enn marrakesh , men så lun å fin.


Er det noe jeg angrer på så er det at jeg har valgt en så lys farge. En rødlig huddtone med rosa skjær. Feminin, innbydende og varm. Fargeharmoni mellom rom på sitt vakreste.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg