onsdag 9. desember 2015

Stavanger arkitekt

Legg inn anbud gratis hos oss! Hans-Olav Hansen tar med seg arkitekt - og plankontoret sitt og flytter inn til oss i Oransjeriet. Vi er et arkitektkontor med engasjerte og dedikerte ansatte. Stav Arkitekter er et kontor som er sammensatt av ulike fagkompetanser, som arkitekter , arealplanleggere, tekniske tegnere og ingeniører.


Sammen utgjør vi et sterkt team, som påtar oss alle typer arkitektoppdrag. MARK er arkitekt og byggmester firma som tegner og bygger i hele Rogaland!

Ta kontakt for en hyggelig boligprat. Befaring i Finansparken 10. Kom og kjenn lukten av trearkitektur - bli med på befaring til SR Banks nye storstue på Bjergsted 10. Kilden Barnehage, Oslo.


Ramp as håndterer hele spekteret av oppgaver fra byplanlegging, planarbei arkitektonisk formgivning og prosjektering i privat og offentlig sektor. Våre satsningsområder er private boliger og hytter, samt den klassiske arkitektoppgaven med å bygge gode steder å være å bo. We believe in sharing as a core tool for evolving and exploring our work, and as a great way to meet potential future employees and clients. Godkjente arbeidstakere.


Her får du en rask, enkel og kostnadsfri metode på å finne en jobb blant 17.

For oss er det et mål å realisere det latente potensialet i den aktuelle bygg- eller planoppgave. Om Leiv Nes arkitekter. Vårt mål er å ha en spennende og inspirerende hverdag der vi utnytter vår samlede kunnskap og erfaring til å skape bedre prosjekter.


Vi ønsker å basere vår arkitektur på en solid tradisjon. Stavanger Arkitektforening. Arkitekter holder på med planlegging av bygninger, byggeteknikk, utseende og samfunnsplanlegging. Det er viktig å kunne kombinere alt dette under utvikling og bygging av nye bygninger og anlegg.


Hytten åpner seg mot utsikt i. Som arkitekt må du også ta stilling til utfordringene samfunnet vi lever i har, som f. Og Arkitekter AS, OPUS arkitekter as og Plank Arkitekter AS, med til sammen rundt ansatte, går nå sammen og danner Holon. Det vil Holon bygge videre på. På disse sidene finner du oversikt over arkitektkontor i Norge der eierne av kontorene er medlemmer i NAL. Vi anbefaler å bruke de ulike søkemulighetene som er inndelt alfabetisk, etter fylke eller type byggeoppdrag. I tillegg kan du bruke fritekstsøket.


Abacus Arkitekter Abacus arkitekter er et selskap som designer moderne bygninger Vi har en lang og bred erfaring innen prosjektering av ulike bygningstyper fra hytter, boliger, boligfelt til komplekse bygg som skoler, barnehager, kontor og næringsbygg. Vil du jobbe hos oss? Konserthuset består av to langstrakte bygningskropper: Den ene lett og åpen i glass og stål.


Den andre tung og lukket i rødbrun betong.

Hovedretningen er lagt mot sjøen med referanse til gamle sjøhus.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg