tirsdag 15. desember 2015

Lakkere trapp

Vi har også ett komplett reservedel og tilbehør sortiment fra Metabo. Her får du rå veiledning og fremgangsmåte. Trapper og gulv er utsatt for sterk slitasje. TreStjerner Gulvlakk finnes i ulike glansgrader, slik at du kan finne det som passer deg og ditt hjem.


Matt for deg som vil holde det mest mulig naturlig, elegant silkematt eller halvblank for deg som liker at gulvet skinner noe, og blank for deg som vil ha et mest mulig skinnende resultat på gulv eller trapp. Den tåler selv ganske stor slitasje, som det jo normalt er snakk om på en trapp. Trappen var ikke særlig pen lenger, så noe måtte gjøres.


Derfor tilkalte vi en gulv- og trappeekspert som kunne hjelpe oss, forteller Ståle Kofoed. Familien bestemte seg for å fjerne den hvite malingen og erstatte den med hvit oljelakk slik at trappen fortsatt skulle være så lys som mulig. Selvsagt kan det oljes på nytt, noe som er litt enklere enn å lakkere på nytt når det kommer hakk og riper. Vi har oljet parkett (eik) og har fått stygge flekker etter hundens uhell som valp.


Lakkere trapp

Oljen reagerer også når enkelte metaller settes på overflaten (særlig når det tilsettes litt vann). Flekkene blir mørke og stygge. Get without the ads. Lakkere om tidligere lakkerte tregulv - Duration:.


Teppe i trappen er det mest sklisikre alternativet. Halvmånetrinn er et enklere og rimeligere alternativ enn teppe i trappen. Nye trinn i gammel trapp. Et annet godt alternativ hvis du ønsker å beholde den gamle trappen , er å legge nye trinnplater. Var så heldig at jeg fikk kjøpe en splitter ny U- trapp billig fra en privatperson som hadde fått feillevering fra Frekhaug Trevare (feil mål, men passet perfekt hos oss)).


Trappen har hvite vanger, sprosser og gelender, men massiv eik i trinnene. Gulvmaling fra TreStjerner en Norges mest solgte. I vårt sortiment finner du alt du trenger til behandling av gulv og trapp : lakk, maling, olje og hardvoksolje. Trapp med teppe Trappen er den farligste plassen i huset - hver år skader hundrevis av nordmenn seg i trapper.


En teppebelagt trapp gir mindre gjenskin og mykere lys. Tror kanskje det gjør at de hakkene blir fargemessig mest likt trappen som du har. Når det er tørt så er det bare å slipe over for å få det slett og så er det bare å lakkere over igjen. Det blir også slitesterkt.


Men en slik overflatebehandling krever mer vedlikehol og man bør olje over omtrent en gang i året, alt etter hvor mye trappa brukes. Men til gjengjel så er det lettere å olje enn å lakkere , og det er lettere å pusse over småskader og flikke med olje der det trengs. Ettersom treet utvider seg og krymper i takt med endringer i luftfuktighet og temperatur, er det nødvendig å stramme trappen etter hvert. Dette bør gjøres senest ett år etter montering. Ditt søk på lakkere trapper ga virksomheter og du har nådd slutten av listen.


Du vil få mørkere overflate med mye spill i. Personlig er jeg veldig glad i betong og synes overflaten blir som et maleri. En velutstyrt fargehandel vil kunne vise deg forskjellige midler du kan bruke og resultatet av disse. Om du allerede har en velfungerende trapp , som bare ser stygg ut – så finnes det også mange gjør det selv-muligheter. Både om du vil skifte trinnenes eller om du vil lakkere eller male for å få en “ny trapp ”. Byggesett er en smart snarvei.


Lakkere trapp

Hvis du ikke vil starte helt fra bunnen med å bygge en ny trapp , kan du kjøpe et byggesett. Dette gjør også at trinnene blir mer synlige, noe som særlig er viktig for folk med redusert syn. Trinnene i slike gamle trapper er ofte i eik, så du kan også slipe dem ned eller bruke malingsfjerner og lakkere , gjerne med en fargetone, for eksempel i grått, mahogni eller mokkabrunt, forklarer malermesteren.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg