onsdag 23. desember 2015

Viktoriansk hus

Utgangspunktet for ombyggingen var et klassisk viktoriansk hus i Ottawa i Canada. Eierne ønsket å skape seg et nytt og moderne hjem av den gamle, historiske villaen. De valgte arkitektene Kariouk Assosiates til jobben. Viktoriansk arkitektur. Arkitekturen i perioden var dominert av en lang rekke historiserende stilarter, og viktoriansk arkitektur kan referere til både nygotikk, nyklassisisme, nyrenessanse, nyromansk, empire og til den engelske arts and craft-bevegelsen.


Hus fra Hedalm Anebyhus kommer i et stort utvalg klassiske, moderne og funksjonelle ferdighus.

Våre arkitekter hjelper deg med å skape det perfekte huset. Dette dukkehuset er i den engelske, viktorianske stilen med fine rammer rundt vinduene, utskjæringer rundt dørkarmene, brede trapper og kvister på taket - den stilen som mange barn kjenner fra for eksempel Peter Pan, hvor Wendy og hennes familie bor i samme type hus. Jeg har aldri sett maken til hus i hele Vestfol og aldri opplevd lignende interesse som dette før.


Det er ikke satt opp fellesvisninger og det har en enkel forklaring. Hus i jugendstil hadde i hovedsak bleke og lyse farger på panelet med liten kontrast mellom panel og gerikter, listverk. Farger som ofte ble benyttet var blek gul, grågrønn eller gråblå, lys beige eller hvitt. En viktoriansk hus er velsignet med vakre, iøynefallende arkitektur, slik at fargene du velger bør utfylle stor stil og overflod av detaljer hjemmet presenterer. Stedet har blant annet parkeringsplasser, en hage og et kjøkken.


Populære severdigheter som Selhurst Park stadion og Crystal Palace National Sports Centre ligger dessuten ikke langt unna.

I dagens video så bygger vi ett rosa viktorianskt hus i Strangerville och snackar allmänt om livet! Karnapper var typisk på Queen Anne stil av viktorianske huset. En weekend med litt luksus Midt i det moderne og fasjonable Kensington ligger The Bailey’s hotell, en av våre store favoritter i det øvre skiktet. Hotellet ligger meget sentralt midt i hjertet av Kensington og med Gloucester undergrunnstasjonen rett utenfor døren.


Denne stilen hentet impulser fra flere tidligere epoker, men kjennetegnet framfor noe var blomstrene. Det kunne dreie seg om teppebe plassert midt ute i plenflater med fargerike blomster i finurlige komposisjoner. Att skapa sitt hem är som att fysiskt gestalta sin personlighet.


Som hustillverkare realiserar vi din dröm, ett hus utformat efter dina behov och innersta fantasier. Genom att guida dig hela vägen från idé till färdigt hem förverkligar vi ditt livsverk. Ett nybyggt hus som blir ditt unika hem. Hvis du gjenoppretter en klassisk periode hjemme, dekorere det i en elegant viktoriansk stil. Den prisbelønte transformasjonen av et loslitt viktoriansk hus inn i en romslig, lys – mettet, fem soveroms familie hjem med takterrasse er ombygd og har en sørvendt hage med et elegant nytt tilbygg.


Utformet for å møte behovene til en gjentagende klient, maksimerer denne ombyggingen områdets potensial. Stefan og Owen drømmer om et ærverdig viktoriansk hus , hvor det er høyt under taket, parkettgulv og en stor hage. I mellomtiden overnatter de hos en venn. Drew og Jonathan frykter de blir boende der permanent om de ikke justerer litt på både krav og budsjett.


Fordelene av viktoriansk stil Homes. De detaljerte utsmykninger, fine treskjæringer, og originale plantegninger gjøre husene unik og visuelt overbevisende. Forvandlet slitent hus til sjarmerende hule.

Selv viktorianske hus varierer etter stil, de grunnleggende egenskapene forblir den samme gjennom.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg