torsdag 10. desember 2015

Spisebord dansk design

Pynt hjemmet ditt med unike designmøbler som er bærekraftige og skreddersydde for deg. Mange forskjellige designs. Hvilket spisebord liker du best? La livet ditt innrede stua, bli inspirert her. Stilfulle designede spisebord.


Besøk en av våre butikker eller bestill enkelt på nett her!

Her finder du både spiseborde, sideborde, sofaborde, skriveborde og meget andet. Vi stiller høje krav til de borde vi forhandler, og udvælger sortimentet af borde ud fra følgende kriterier: Solidt håndværk, gennemført design , forbedret funktionalitet og tidløs skønhed. Det er vigtigt at vælge det rette spisebord , da familien tilbringer mange stunder her. Her spiser vi lækker aftensma mens vi snakker om dagen, der er gået - og måske hvad planerne er for i morgen. Det er også her, vi kan hygge med et brætspil eller anden underholdning, eller nyde et glas vin sammen med gode venner.


Venø spisebord og stk. Viser til (av produkter) Helset Møbler AS. Bordet er lavet til 4-personer, og passer perfekt ind i både det moderne og det klassisk indrettede hjem.

Spisebord finner du på Verket Interiør. Kjøp høy dansk kvalitet direkte fra den danske møbelfabrikken. Helt uten fordyrende mellomledd. Spar opptil på norske butikkspriser.


Prisen afhænger af trætype, og er uden tillægsplader. Møblene er i dansk design og man finner blant annet klassiske klappbord med en moderne twist, eller for eksempel sofabord i retrostil. Uanset om du har brug for et lille spisebord til køkkenet eller et spisebord til personer, har Skovby et spisebord , der passer ind i din bolig. Skovby laver spiseborde i mange størrelser og i helt op til forskellige træsorter. Et spisebord fra Skovby giver plads til alle.


Hos oss finner du et variert utvalg av møbler til konkurransedyktige priser. Varene kan du kjøpe enkelt på nett eller gjennom en av våre mange butikker! Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Krosby Møbler har spisebord i høy kvalitet. Velg mellom runde, ovale eller rektangulære bord både med og uten ileggsplater fra en rekke kjente leverandører. Funksjonelle bor bord etter mål, stort utvalg!


Håndlavet egetræs plankebord med natur kanter.

Bordet har fået en god kvalitets olie af hele omgange, så bordet er klar til hverdagens udfordringer. Et flott spisebord med rett design , med bordplate i granitt og pulverlackerad. Når du kjøper spisebord online. Dette skyldes at du ikke kan skape et visuelt bilde av om møblene passer inn i rommet eller ikke.


Vi designer og producerer kvalitetsmøbler med stor fleksibilitet inden for størrelse, farve og. I Nyt i bo finder du det bedste inden for dansk design. Hvis du sætter pris på kvalitet og godt håndværk, er nyt i bo lige noget for dig.


Design møbler med sjæl.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg