torsdag 31. desember 2015

Beis hytte utvendig

Velkommen til Kensaq. Finn beis hytte utvendig i dag! Sammen finner vi løsningen som passer best for deg. Vi leverer innflytningsklare hytter i hele Sør-Norge, inkl.


Her er de brune, grå, sorte og røde fargene som dominerer. Ta hensyn til den norske tradisjonen av fargebruk i fjellheimen.

Transparente beis som fremhever trestruktur egner seg svært god i dette landskapet, både til hus og hytte. Vegger får struktur og liv. Se våre forslag til gode hyttefarger, enten du har hytte ved sjøen, på fjellet eller andre steder. Nå er det også enkelt å male gulnet panel. Skal du beise hytta utvendig anbefaler vi deg å sjekke ut Trebitt Oljebeis her.


Du får mer tid til å nyte og bare være, når du behandler. Interiørtrender og tips for alle som skal bygge nytt eller pusse opp - Daglige artikler om Fargevalg på hytter utvendig , gjør-det-selv, video, forhandlersøk og. Den unike oljen i Trebitt Oljebeis (produsert etter 04) gir en suveren inntregning i treverket.


Dette bidrar til en god beskyttelse, samtidig som dybden i fargen kommer enda bedre frem.

Trebitt Oljebeis finnes i et stort utvalg farger, så det er lett å finne en farge som passer til akkurat din hytte. Til en hytte med beliggenhet i barskogen, passer de samme fargene som for bjerkeskogsbeltet, men i tillegg kan også mørkere gråbrune og brune farger passe inn - alt etter vegetasjonens karakter. Avvikende fargetoner på vindusrammene kan også benyttes her, så fremt de henger sammen med hovedfargen.


Ifølge Byggforsk egner transparent beis seg best på uhøvlete materialer. På grunn av vedlikeholdshyppigheten anbefales det også at det ikke benyttes beis på bygninger med mer enn én etasje, slik at det unngås hyppig bruk av høy stige eller stillas. Har du en laftet tømmerhytte til fjells eller til skogs? Se hvor fint det blir når du beiser en laftet hytte. Her er tips til utvendig behandling av laftet tømmer.


Tømmer fortjener godt vedlikehold! Laft er en gammel og god håndverkstradisjon, særlig dersom det er snakk om handlaft. Tyrilins interiør- og eksteriørprodukter henter fjellets vakre lys og farger helt inn i hytta og fremhever hytteveggens naturlige utseende. Ved temperatur høyere enn 0°C kan middelbasert maling brukes, og høyere enn 5°C kan vanntynnbar maling brukes.


Har pollen satt seg på veggene risikerer du at malingen ikke fester og du må gjøre jobben om igjen. Tjærebeis er som nevnt beis med noe tjære i. Den brukes på nytt, ubehandlet, eller tidligere tjærebeiset treverk, og krever ingen grunning. Vanntynnet beis er en variant det finnes enkelte fordommer mot. Kan en vanntynnet beis holde, undrer folk, særlig de av den eldre garde, forteller Andersen.


Men i dag er de beste produktene vanntynnet. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.

Nordlyshytter kan i samarbeid med sideentreprenører tilby nøkkelferdig leveranse. Gratis frakt, rask levering og gode priser! Fjerning av løs maling eller beis. Dersom det er snakk om vedlikehold av en allerede behandlet vegg, er det viktig å fjerne eventuell løs maling eller beis. Dette kan man ifølge Trefokus enten gjøre ved skraping eller børsting, for deretter å vaske veggen.


Ved soppangrep på veggen, må denne fjernes. Om du har en hytte i skogen bør du velge varme farger. Vi selger mye dype bruntoner og dyperødtoner, det som er naturfarger. Tenk deg en hvit hytte i skogen, det blir litt voldsomt. Så det gjelder å velge de fargene som passer med terrenget.


Da kan du også være dristig med inngangspartiet og rundt vinduer. Fargeløs base er interiørbeis uten noe tilsatt fargepigment. Bland alt sammen (base og ferdig beis ) i en stor bøtte. Jeg legger på ett fyldig strøk med beis i hele bordets lengde før jeg stryker ut med tørr pensel så det blir jevnt.


På vegger i gang og soverom beiset jeg 2-bord om gangen før jeg stryker ut. I en hytte nær skogen er det naturlig å bli inspirert av de grønne og brune tonene fra gress, mose, blader og kvist. Tidløse grønntoner finnes i mange varianter og kan kombineres på ulike og spennende måter. Jeg har satt opp hytte for år siden i et vindhardt høyfjell med liggende villmarkspanel. Denne er behandlet men tyrilin tjærebeis.


Bordene ble beiset før det ble kappet til og spikret opp. Det tørker ikke så raskt og bør nok tørke noen dager før de håndteres. Siden ble det påført et strøk til med samme beis.


Vår fargevelger visualiserer mulighetene for deg! Hvis du først tar et strøk med beis eller maling på treverket, så har du laget deg en arbeidsoppgave for all fremtid. Må du absolutt behandle hytta utvendig , foretrekker jeg beis fremfor maling. Beis må riktignok påføres oftere enn maling, men jobben er enklere og treets struktur og egenart blir fremhevet.


Valget av farge, og hvorvidt man skal velge beis eller maling, er svært viktig når man bygger nytt. VYRK bruker Jotun sine produkter for behandling av utvendig kledning og kan dermed levere hele fargeregisteret på jotun. Maling, beis eller dekkbeis?


Beis er en transparent overflatebehandling som lar treverkets struktur og overflate være til dels synlig. Strukturen vil avta noe for hver behandling, mens beisfargen blir kraftigere for hvert nytt strøk. Beis er lett å påføre og har et påføringsintervall fra 1-år avhengig av klima. Klar overflatebehandling (uten farge) utvendig bør aldri benyttes grunnet sollyset.


Mørke farger anbefales ikke utvendig på ytterdører (for eksempel sort eller mørk brun) For mer informasjon, se her. Benyttes beis utvendig , må man regne med hyppigere vedlikehold jo mer lys den slipper gjennom. Veiledning for vask av selvrensende glass.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg