tirsdag 29. desember 2015

Kaffekopper med logo

Perfekt som gave til familie, venner eller kollegaer. Lav minimum ordrestørrelse. Markedets beste priser. Raskest levering, toll inkl.


IDÉ House of Brands leverer et stort utvalg kopper og krus, i ulike farger og former.

Sett ditt eget preg på disse med valg av farge og din logo. Til kassen Mine sider Logg inn. Kaffekrus med logo kaffekopper med logo. Stort utvalg av pappkrus, pappkopper og engangskopper. Vi tilpasser med din logo og trykk.


Kopper og glass med eget trykk. Lag ditt eget krus ved å legge på et bilde, en logo eller et minneverdig sitat. Personlige kaffekrus er flotte, unike gaver som også egner seg til kampanjer og arrangementer.

De er enkle å lage og finnes i hvitt eller i en farge som matcher hank og innside. Ingen minimumsantall. Det er bare å gå i gang!


Etter som alle våre papirkopper normalt trykkes med 4-fargers fototrykk er det store muligheter til å være kreativ når det kommer til designet. Du kan, utover din logo , få plass til budskap, bilder, tilbud og rabatter. Før du bestiller profilprodukter med egen logo på så får du alltid et grafisk forslag på hvordan dette kan se ut. Vi gjør alt for at din logo skal fremstilles på beste måte sammen med ditt profilprodukt.


Spør oss gjerne om tips! Vi har mange års erfaring med profileringsartikler. Vi leverer alt fra kulepenner til jakker med din egen logo til firmaer, foreninger og det offentlige.


I tillegg leverer vi også spesialproduserte varer til våre kunder. Vi kan for eksempel produsere artikler på bestilling fra ide til design. De fleste av oss bruker kopp eller glass i løpet av dagen.


Derfor er det et markedsføringsmessig sjakktrekk å tilby kopper og glass med din logo på. Dette er perfekt om du trenger å vise litt ekstra igjen. Trenger din bedrift eller organisasjon kaffekopper med logo ?

Da har du kommet til rett sted! Vi trykker krus og kopper raskt og får det levert direkte til dere. Velg blant våre bestselgende kaffekopper og vi trykker din bedriftslogo.


Servise, kaffekopper , krus. Rask levering, ferdig tollet. Stilrene eller trendy designs og alltid god kvalitet. KRUS MED LOGO ELLER BILDE Genial og billig markedsføring f. Vi får dine motiv på alle typer kopper og krus og har også et eget utvalg som er spesielt egnet for dekor. Surrounded by forests, Norwegians have built their houses out of wood for.


Våre pappkopper er av slik kvalitet at de kan brukes flere ganger i dagevis. Samtidig til markedes beste pris! Man leser stadig om at nordmenn er på verdenstoppen i kaffedrikking, kun slått av Finland skal vi tro kildene våre.


Mange nyter den første kaffekoppen umiddelbart når de står opp, ofte kombinert med frokost, og dette er den koppen folk sier de er mest avhengig av for å starte dagen. Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Dette betyr at ditt firmanavn eller logo alltid blir sett. Inntil farger trykk.


Leveres med ferdig valgfri logo.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg