fredag 18. desember 2015

Kjøkken inspirasjon

Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre kjøkkenløsninger her. Se utvalget vårt av fronter, farger og løsninger.


Leter du etter inspirasjon til ditt nye kjøkken ? Drømmekjøkkenet har mange inspirerende kjøkken.

Her finner du inspirerende løsninger på moderne, klassiske, landlige og fargeglade kjøkken. Våre innredningskonsulenter er eksperter på å sette sammen et godt kjøkkentilbud som passer til dine ønsker og ditt budsjett. Tilbud på et nytt kjøkken. Avtal et gratis og uforpliktende møte, og hør mer om mulighetene dine for å kjøpe et nytt kjøkken. Schmidt tilbyr et enormt utvalg av kjøkken kombinasjonsmuligheter, så du kan sette sammen det moderne kjøkkenet, som passer perfekt for deg og ditt hjem.


Trenger du litt ny inspirasjon til husets (kanskje) viktigste rom? Her har vi plukket ut noen av våre kjøkkenfavoritter fra året som har. Med et IKEA- kjøkken får du høy kvalitet, god pris og års garanti.

Vi kan veilede deg steg for steg med planleggingen, og hjelper deg også med transport og montering dersom du ønsker det. Med mange valgmuligheter både innvendig og utvendig kan du få et personlig og praktisk kjøkken tilpasset stilen og lommeboken din. Et kjøkken i massivt tre er et klassisk valg, og gir et solid kjøkken i høy kvalitet. Bruk av naturmaterialer og godt håndverk danner en ramme rundt vår tids trend. Vi vet at et nytt kjøkken er en stor beslutning.


Ta deg derfor god tid til å finne inspirasjon , og når du er klar, vil vi anbefale deg å bestille et uforpliktende møte med en av kjøkkenekspertene våre. På den måten unngår du ventetid i butikken, og vi har de beste forutsetningene for å hjelpe deg i mål med kjøkkendrømmen. Et naturlig spørsmål man stiller deg når drømmekjøkkenet skal planlegges.


Det er mange faktorer å vurdere når du skal velge en benkeplate til kjøkkenet. Utforsk HTHs kjøkkengalleri, og finn inspirasjon til ditt nye kjøkken blant våre flotte designer og innovative løsninger. La deg inspirere og se ulike innredningsmuligheter på våre Epoq-inspirasjonssider. Se inspirerende bilder av kjøkken og finn de rette produktene. Hva med å prøve en stripe over kjøkkenbenken, i stedet for fliser?


Tapet med geometriske eller organiske mønster er veldig trendy og gir deg et unikt kjøkken. RENT, RÅTT OG ENKELT: Ikke mye fiksfakseri her – et elegant, funksjonelt og ungdommelig kjøkken i grått og hvitt( Foto: Nordsjö Ohre Gold). Mindre hvitt, mer sosialt og fortsatt funksjonelt er noen av nøkkeltrendene for det moderne.


Hent massevis av inspirasjon til det nye kjøkkenet, badet eller garderoben i katalogene våre.

Hos Kvik får du stilig og funksjonell dansk design til overraskende. Du står nå på terskelen til ditt nye kjøkken. Gjør som titusenvis av andre før deg. Unn deg et kvalitetskjøkken fra Norema. Når du lar inspirasjon og drømmer råde, står du fritt til å sette sammen ditt eget klassiske kjøkken.


Deretter skaper vi det nye klassiske kjøkkenet til hjemmet ditt sammen, et kjøkken som du og familien vil elske å oppholde dere i. Kjøkkenet du har drømt om lenge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg