mandag 21. desember 2015

Farge tåkedis

Produkttype: Textures. Vanntynnet, løsemiddelfri interiørmaling. Dette er en kjølig gråtone som tidvis vil kunne oppfattes som litt blålig i tonen. En nøytral grå mellomtone.


En fin farge å kombinere med f. Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg.

Se farger som passer Kombiner med tapet. Vi dro på forskjellige malingsbutikker og så på farger til hus. Snakket med mange og kom fram til at vi begge likte Tåkedis. Så vi kjøpte fargeprøve spann og malte på ei planke, som vi prøvde på forskjellige steder rundt huset og til forskjellig tid på døgnet. Dette brukte vi et par dager på og vi likte fargen utrolig godt.


Selv om du vet hvilken farge det var på bildet, så vil ikke det si at den er gjør seg like godt på veggen din. Hvordan lyset er i rommet har så mye å si, så man må nesten bare prøve seg litt frem. Om du vil ha en helt ren gråfarge så kan du f. Finn den fargen som passer deg og ditt hjem her.

Med Jotun Fargetrygghet er du sikret at du får nettopp den fargen du har bestemt deg for. På LADY Inspirasjonsblogg får du gode råd og fargetips når du skal pusse opp. Her finner du et utvalg av våre fargekart til maling både innendørs og utendørs. I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og. Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling.


Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset eller pusse båten. Vi jobber med farger hver dag. Nye farger utvikles, parallelt med at vi erfarer viktigheten av å ta vare på gode og etablerte nyanser. Jotun har markedets beste ekspertise når det gjelder farger.


Hver enkelt farge i dette kartet er derfor nøye utvalgt og testet av vårt laboratorium for å tåle påkjenningen fra det varierende norske været. Veggen er malt med DRYGOLIN ULTIMAT i fargen Tåkedis. DEn vil også bli blå inntil alle andre lune greige eller gylne, varme gråtoner.


Har falt litt for fargen tåkedis , noen som har den? Er den lik fin som den ser ut, eller blir den for kjølig på veggen? Stuen er ikke så stor, så jeg vil ikke at den skal bli for mørk.


Vil også at den skal være litt lun. Har møbler i tre, beige og hvit, så en kjølig farge ville vel kræsjet litt med det også. Når man skal velge farge til husets fasade, er det en noen ting det er smart å tenke på.

En utendørsfarge er tross alt noe du skal leve lenge med. Da er det viktig å velge riktig farge ! Omgivelser og terreng, arkitektur og stil, nabolag, lyse versus mørke farger , hovedfarge og detaljfarger – alt henger sammen og skaper totalinntrykket. Finn inspirasjon i Jotuns fargekart, se årets farger og trender og få gode tips til farger og kombinasjoner - og se hvordan du får det vakreste resultatet. Felles for disse fargene er at uttykket er rent og noe kjølig.


Den duse rosafargen vokser seg stadig mer populær og er inspirasjon for mange. Når det er så vakkert utført som her er det ingen grunn til å velge en annen farge. Rosafargen på Emas kjøkken er nydelig og fremheves spesielt godt med røft følge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg