tirsdag 15. desember 2015

Lite pc bord

Databord med hjul til kontoret, med justerbar høyde. Kjøp enkelt online med fri frakt! Kontormøbler til arbeidsplassen. Alltid års garanti! Rask levering - Høy kvalitet!

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Med det rette skrivebordet får du en arbeidsplass der det er enklere å jobbe, studere eller drive med hobbyer.


Trenger du mer oppbevaring? Gå for et skrivebord med innebygde hyller. Er du klemt inne i et hjørne?


De høye sideplatene stenger ute sollys og forhindrer distraherende refleksjoner på pc -skjermen.

Vi har skrivebord som passer der også. Pc bord , pent brukt. PC - Bord er kompakte og praktiske arbeidsplasser som kan plasseres hvor som helst. Se våre gode priser online!


Skulle du trenge et lite PC bord , databord et PC bord til sofa, skrivebord for stasjonær pc eller et større skrivebord så har vi et variert utvalg. Leter du etter et billig gaming bord , anbefaler vi deg å ta en titt i vårt store utvalg. Der finner du både gaming bord billig, men også til en dyrere penge - alt etter hva du skulle trenge. Hos oss finner du alltid et stort utvalg av stuebord i flott design som er designet for å passe med våre egne sittemøbler.


Velg mellom stilriktige salongbor avlastningsbord og sofabord. Med en gamingstol eller et gamingbord sitter du behagelig når du spiller og får bedre plass til utstyret ditt. Elkjøp har utstyret til deg som tar gaming på alvor.


Her finner du et bredt sortiment av Bord for ulike rom. Ta en titt blant spisebor sofabor avlastningsbord og skrivebord for å finne nettopp det bordet som passer til hjemmet ditt. Et riktig stuebord kan være det lille ekstra som gjør at stuen din får akkurat det uttrykket du ønsker. Billige blekkpatroner får du i nettbutikken.


Stoler og bord til bra pris. Hjemme eller kontorbruk.

FLEKSIBLE BORD FOR ARBEID OG KREATIVE MØTER PÅ KONTORET. Hos oss i Kinnarps finner du alle bord som trengs på det moderne, fleksible kontoret – fra arbeidsbord og skrivebord til benkebord og andre typer møtebord. Lite bord til liten plass. Avlastningsbordet er fleksibelt med hjul som kan tas av og på ut fra hvordan du ønsker å bruke det. Sett flere sammen som en hylleseksjon langs en vegg eller la det stå solo på kjøkkenet.


Et heve senkebord tilrettelegger slik at man kan velge hvilket som helst bord på kontoret når man kommer på morgenen. Bruker flere personer samme arbeidsstasjon? Uansett hvor mye, eller lite , du trenger å ha i funksjonalitet og design så finner du garantert et skrivebord som passer deg her. Med et gamingbord får du mer plass og komfort når du gamer.


Hos Elkjøp finner du et stort utvalg av gamingbord spesialdesignet til gaming med en overflate som. Hvis du spiser ofte foran TV-en er det for eksempel en god idé å plukke ut et sofabord som er litt stort, og hvis du har en liten stue kan det være fint med et litt mindre sofabord.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg