tirsdag 19. desember 2017

Bad skråtak inspirasjon

Få ferdig bad til avtalt tid og pris - inkludert all nødvendig dokumentasjon! Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre baderomsløsninger her.


Bad skråtak inspirasjon

Lave priser og rask levering på baderomsprodukter. Bad med skråtak er vanlig både i 5-etasjesvillaer og i eldre boliger, og de kan være nokså vriene å innrede. Vinkler, kroker og skråtak kan ved første øyekast sette kjepper i hjulene i baderomsplanleggingen, men faktum er at det finnes mange smarte løsninger akkurat for bad med skråtak – og forhåpentligvis kan vi hjelpe deg. Nyt våre peneste bilder av vakre og fine baderom i ulike stiler, og la det inspirere – uansett om du skal innrede et lite eller et stort bad. Velkommen til INR – Iconic Nordic Rooms.


Hvert bad er unikt og i blant hender det at dusjveggen må tilpasses på den ene eller andre måten. Det kan for eksempel dreie seg om måltilpasning, rørgjennomføring, uttak i glasset eller skråkapping på grunn av et skråtak. Skråtak ingen hindring for badstue. Hjemmesiden vår støtter dessverre ikke Internet Explorer 11.


Bad skråtak inspirasjon

Får å få den beste opplevelsen på hjemmesiden og av vårt innhol vil vi be deg om å bruke Edge. Gamle bad blir stadig sjeldnere. Når nordmenn pusser opp badet velger de fleste å begynne med blanke ark. Derfor er dette snart hundre år gamle badet på Skillebekk i Oslo spesielt.


Ideer og inspirasjon til hjemmet. Her er det meste like engelsk og landlig som da værelset sto nytt. Nå har jula kommet på IKEA - se utvalget her. Om du varierer med 60- og 40- skap vil du få mer plass til seng og ikke minst luft som er viktig i et soverom, sier Klungsøyr, og anbefaler at man ikke plasserer skap og hyller over hodet eller ligger med hodet under lave. Mellom rommene er det valgt skyvedører som er plassbesparende sammenlignet med vanlige dører, og kan skreddersys til rom med skråtak.


Bad skråtak inspirasjon

Vegglampen over sengen er fra Ellos Home, putene fra Day, Tine K Home og Society og plakaten fra Kristina Krogh. Kommoden er et arvestykke. Har du et gammelt, ærverdig drømmehus med et sjarmerende bad med skråtak , ukurante mål og spesielle vinkler som sårt trenger oppussing? Geberit operates as an integrated group with a very.


Vi bruker mye tid på badet. For å kunne gi deg så god service som mulig, bruker denne siden informasjonskapsler (cookies). Når du bruker nettsiden gir du samtidig ditt samtykke til dette.


Dette badet er sanselig innredet med ulikt fargede fliser på veggene og gulv fra Dinesen. Wegner- benken tilfører struktur og varme, mens knaggene i glass, Lecko av Tom Dixon, fungerer både som dekor og praktisk oppheng. Armatur i vegg og dusj er MEM fra Dornbracht, servanten heter Metaphor og er fra Alape. Relativt vanlig med bad i øverste etasje med skråtak , kanskje du finner noen lure løsninger! Inspirasjon , evt tråle gjennom bilder av rekkehus.


Hadde det vært mitt bad og. Et lite brunt og hvitt bad med skråtak og brunt servantskap med skuffer. Mørkeblått og brunt bad med to servantskap ved siden av hverandre.


Hos Flisekompaniet har vi også mange løsninger for dusjvegger, eventuelt dusjkabinetter for bad du ikke vil ha vann rett på gulvet. Og har du plass til badekar, finner selvfølgelig også dette hos oss. For flere enn før prioriterer badekar og ønsker seg en spaopplevelse på badet. I våre dager skjemmer ikke toalettet ut badet.


Med skråtak og meget lave knevegger var det ikke direkte danseplass, så det gjaldt å tenke praktisk. Resultatet er at det kvadratmeter store rommet huser både kontor og overnattende gjester, samt en tenåring som camper der fra tid til annen. Gode råd når du skal designe og innrede nytt bad. Vurder hva som fungerer godt – og mindre godt – på det nåværende badet. Tenk over hvordan du og familien bruker badet i hverdagen, og hvor mye plass dere trenger.


Hent inspirasjon og få ideer til valg av materialer, farger og tilbehør. En interiørblogg skrevet av eieren av Drømmeverden interiør butikk og nettbutikk. Veien fra husbygging til et hjem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg