onsdag 6. desember 2017

Male murvegg kjeller

Elastisk, akrylbasert betongmaling. Reserver ditt Hotell i Male online. Rommet ligger i en kjeller , det er lite eller ingen til fukt, men noe murpuss har flasset av noen steder. Huset er bygget på midten av 60-tallet.


Utenfor husveggen er det ikke drenert, men det er bare san så vi har ikke problem med fukt i kjelleren.

Det vi lurer på er hvordan man går frem for å male både veggen og kanskje også gulvet. Men man kan like gjerne male veggene med rulle. Om veggene trenger mer enn ett strøk med maling kommer an på hvor mye av betongen som er kommet til syne før en begynner å male , og ikke minst malingens dekkevne.


Er mye av betongen kommet fram er det stor sannsynlighet for at du trenger mer enn ett strøk. Men hvis du rengjør veggen grundig før du starter din maleri prosjektet, vil du finne at å male et konkret murvegg er lik male noen annen form for vegg. Dette fjerner skitt og noen saltutslag innskudd fra veggen. Kort sagt så vurderer jeg å starte opp en nettbutikk for å selge kunst, plakater og portretter, men er litt usikker på hvilken selskapsform jeg skal gå for.


Dra fram og tilbake, så du arbeider laget godt inn i mørtelen.

Heretter må du kun male veggen med di usjonsåpen maling. Hvordan male tidligere behandlet pusset mur. Denne bruksanvisningen gjelder for tidligere behandlet pusset mur.


Mur er et samlebegrep for mineralske underlag som f. Leca, Siporex, betongblokker og tegl. Hei, vi har en kjeller som vi ønsker å bygge opp. Vi har satt opp stenderverk i tre.


Det antas fuktig nederst på vegg som følge av kapillært oppsug fra grunn. Det vanligste tiltaket mot fuktig kjeller er drenering, men det finnes også andre metoder. Din kjeller er fuktskadet og det lukter mugg. Fuktig uinnredet kjeller.


Finn ut hvor fukten kommer fra og handle ut i fra det. Drener og led bort dagvannet, og sørg for at grunnen ikke ligger tett inntil huset, isoler mot fukt og eventuelt varme-isoler grunnen utenfra. Forarbeide: Vask nøye, og riv alt organisk materiale som gipsplater og. Male mulig fuktig betongvegginnlegg25. Saltutslag kommer utelukkende av fukt, og det skal bare en liten flekk til før du kan slå fast at du har et problem med fukt.


Rapporter et annet bildeRapporter det støtende bildet.

Har du saltutslag på murvegg eller murgulv betyr det altså at det er fuktighet i muren. Grunnmurer er forskjellige, men svært mange villagrunnmurer består av pusset leca. Mange har også større eller mindre problemer med fukt, enten på visse områder, eller over hele. En av de vanligste feilene folk gjør med slik mur, er å male den med akrylmaling, sier Paulsson.


Malingen flasset av de gamle murveggene og kjellerrommene var langt fra koselige. Utstyrt med stålbørste begynte vi å børste veggene slik at. Det går bra og male med vannbaserte malinger - men vil anbefale en vannbasert maling av god kvalitet. Jotun, Nordsö, Beckers og Flügger har gode kvaliteter til dette.


Om du har problemer med fuktig kjeller og drenerer uten å isolere utvendig, får du fortsatt fare for kondens. Kjelleren kan bli tørrere, men ikke nødvendigvis tørr – og det er en stor kostna sier daglig leder Thomas Bakken i firmaet Tørt Bygg. Tørt Bygg tilbyr andre løsninger for kjellere med fuktproblemer. Male ubehandlet og malt plass-støpt betong.


Behandling av betong med jernarmering krever malingsystemer som bremser karbondioksid (CO2) fra å trenge inn i underlaget. Dersom CO sammen med fuktighet, angriper jernarmeringen i betong, vil korrosjon (rust) dannes og armeringen vil svekkes. Det kan være vanskelig å unngå fukt i en eldre kjeller.


For det første er kjelleren plassert under bakken, der det allerede er fuktig. For det andre er som regel ikke kjellere utstyrt med store vinduer til å lufte ut.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg